Pärondryck

Hej vänner!

Här hemma har det inte blivit många knop gjorda idag. Jag och Jolie har hängt på soffan mest hela dagen. Så länge hon har alvedon i kroppen så är hon hyffsat pigg, men så snabbt den går ur kommer febern tillbaka och hon blir ledsen och gnällig. Jag hoppas det är en bättre dag för oss imorgon ♥

Hon har haft svårt att äta nu när hon är sjuk. Eller hon har ingen matlust rättare sagt. Men som tur är dricker hon, i alla fall så länge det är pärondryck som serveras. Ersättning, gröt, smakisar och vatten ratar hon. Men pärondrycken är mums! Och när man är sjuk så får man vara kräsen. Det är jag med! Huvudsaken är ju att hon får i sig vätska.
Kommentarer

Vätska är det viktigaste. Det finns vätskeersättning som man kan ge också. Det fick vi ge våran lilla fis när hon var magsjuk. Kram

Hoppas hon mår bättre snart :)

Skönt att hon vill ha nåt iaf! Tur hon är en liten tjockis så hon har lite att ta av, hihi.

Vi har inte testat nån sån dryck här hemma då Elliot mer än gärna dricker vatten (och det har jag ju förstått att Jolie vanligtvis också gör), så då känns det onödigt..

Hoppas hon blir bättre snart! Elliot har också varit gnällig till och från idag och varit lite jobbig när han skulle sova på dagen (nu verkade han dock däcka lite snabbt som vanligt för natten) och jag undrar om han inte också håller på att bli sjuk, han låter lite rosslig och jag har plockat ur några snorgubbar ur näsan på honom idag.. Hoppas inte!

Stackars liten! Och jag kan tänka mig att det är slitigt för dig också! Hoppas att det blir bättre snart! :-)KramarPS Väntar med spänning på ditt mail! :-)

» Eva

Stella fick pärondryck i helgen när det var riktigt varmt. Gick sådär. Hon tycker det är skumt när något annat än mjölk kommer ur flaskan =)

Lillpluttan då ,hoppas hon blir frisk snart!

Jag kollar alltid in blöjorna -kommer det kiss som vanligt så kan man vara lugn att bebisen har fått i sej det h*n ska! :)

KRAM

» Anna

Stackars liten och i denna värmen. Ja, det är tur hon får i sig vätska.. Hoppas hon kryar på sig snart.. Kram

Men åh lilla snuttan. :( Hoppas hon blir bra snart.Sv: Jasså, vad kul! :) Det är Rikards morföräldrar som bor i Torpshammar. :) Tycker det är så mysigt där!

» Sara

Ja den där pärondrycken gillas här hemma också ;) Hoppas lillan snart blir frisk igen

Absolut! Häll i henne allt hon vill ha :)

» Tina

När Nellie var sjuk nu här bara för några dagar sedan så köpte vi saft för vi tänkte att det kunde vara gott. :) Men ville hon ha? Nej hon föredrog vatten istället haha.;)

» Marie

Ohh krya på sig lilltösenNäee också varit seg idag =(

Haha! Vänta du tills Jolie blir äldre då tar man till onyttigare saker än lite sockerfri pärondryck när de blir sjuka! :-) bra att hon får i sig något! Kram

Det låter gott, men Charlie ratar allt utom mjölk eller ersättning :)

Ger ni vatten och dryck i flaska eller med sked?Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »