Roligheter imorgon!

Hej vänner!

Imorgon är det alltså dags för en tripp till huvudstaden och invigningen av Elodie Details nya butik. Ska verkligen bli superskoj att komma iväg en sväng och jag ser verkligen framemot det. Det finns mycket fina grejer på deras hemsida och jag hoppas det är likadant i butiken. Så något fint ska vi nog hitta att ta hem till lillhjärtat. Är det någon av er som ska dit?

Nu ska jag försöka packa litegranna här hemma. Gäller att tänka igenom noga vad som behövs. Vill ju ha med så lite packning som möjligt eftersom jag ska ränna på stan hela dagen imorrn. Men måste ju ändå ha med mig så jag klarar en dygn hemifrån. Svårt det dära, hihi :) Kanske även dagens I-landsproblem.


Två fina dregglisar som Jolie vill ha ;)
Kommentarer

Jag tycker att den där vita är så fin. Hoppas att du får en trevlig resa. Kram

Ha en trevlig resa!

» Hanna

Så kul! :D Hoppas du får en rolig resa nu då =)

Vad kul! Skulle också vilja gå, men tror inte man får komma om man inte fått en speciell inbjudan..Jag och sandra (www.sandraolevis) tänkte ta en sväng förbi stan imorgon. Skulle du vilja ta en snabb fika med oss? Trist att Jolie stannar henne, men det vore jättekul att träffa dig, om än bara en snabbis! Så får du se Minna och Levis irl ;) vi kan åka dit där invigningen är och sätta oss någonstans i närheten? Kan maila dig mitt nummer så kan du väl messa om du har lust :)

Dem har väldigt fina saker därifrån:). Ha en riktigt fin trip imorgon! Kram

Hoppas det du får en STOOR goodiebag =)=)

Fick inbjudan, men var tvungen att tacka nej då jag inte får flyga pga graviditeten. Och tåg hinner jag inte med då jag ska till BM på morgonen för glukosbehandlingen =(Hoppas du får det riktigt gött. Buffén lät ju inte helt fel liksom. Och champagene! Ja, den hade jag ju iofs inte fått dricka ändå hahaha

Ja de har verkligen jättemycket fina saker :) Hoppas du hittar massor med fina saker! Det där med att packa är ALLTID ett STORT problem!!! ;) Det får vara vilket I-landsproblem det vill men stort är det iaf ;) hahaha....Hoppas du får en toppenresa :) Roligt låter det iaf. kram kram

Elodie har fina grejer, så kul att få komma dit!Och vad kul att du skaffat egen domän! Har sett det (följer via Bloglovin) men jag har inte haft tid att skriva nåt förrän nu :)

- Hihi ja det var jätte mysigt med inomhuspicknick :)

Nej jag förstår att de är fullt upp :-) själv försöker jag förstå hur man bloggar från mobilen haha

» I

Det är det värsta med packning, det är så mycket man vill ha med sig, men man vill ju alltid ha så lite packning som möjligt.

Jag fick också inbjudan men var tvungen att tacka nej.. kunde inte ta mig ner. :(

Lova har den där vita dregglisen fast i napphållare! Uuuunderbar :DHa en härlig resa nu vännen, det tvivlar jag i och för sig inte på :D Stor Kram!

» Emma

Hoppas du får det roligt i Stockholm :)

» Tina

Vilka fina dregglisar! :) Ha det så roligt i Sthlm. :)

Jättefina dregglisar!

Embla har den vita dregglisen , den är ur söt :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »