Svar del.2

Hej vänner!

Här kommer andra delen med svar från frågestunden. Första delen kan ni läsa HÄR.

Vad har ni för bröllopsplaner? Inom ett år eller mer långsiktigt? Är planerna på G, så att säga, är väl det jag funderar på :D

Jag önskar jag kunde säga att vi ska gifta oss inom 1-2 år. Dock så drömmer ju jag om det stora prinsessbröllopet och då måste vi spara lite pengar först :) Så om jag ska vara realistisk får svaret bli 2-5 år och då hoppas jag mer på två år än fem år, hihi :)

Hade ni bestämt att ni skuller förlova er eller var det en överrasskning för dig?

Det kom som en total överraskning! Jag hade verkligen ingen aning om vad som var på gång. Även om jag såklart drömt om det ganska länge :)

Vilket är ditt drömyrke? Hur länge har du tänkt vara hemma med Jolie?

Oj, vad svårt! Jag är nog ganska tråkig nu men ett bra betalt och roligt måndag-fredag jobb vore inte helt fel. Allra helst så bra betalt så det räcker med att jobba måndag-torsdag ;)
Vi vill att Jolie ska vara hemma tills hon är minst 1år och 2månader, dvs mars 2012. Sen får vi se om det blir jag som är hemma hela tiden eller om min kära sambo tar över stafettpinnen såsmåningom

vill ni ha fler barn?
vad ska du göra efter mammaledigheten?
Du skriver att eran ekonomi är dålig? men köpa klänningar för 1400 o uppåt, verkar inte vara några problem?

Ja, vi vill gärna ha syskon till Jolie. Men det får gärna dröja 4-5 år.
Efter mammaledigheten ska jag söka jobb. Eftersom jag vi flyttade mitt i graviditeten blev jag då arbetslös. Funderar även på att plugga om jag inte skulle hitta rätt jobb direkt.
Jag har aldrig skrivit att våran ekonomi är dålig. Vi har det nog ganska bra och vi har pengar sparade. Dock så gäller det att planera mer och det finns inte alltid utrymme för det lilla extra. Vi har ju större utgifter men mindre inkomster nu än innan Jolie föddes. Någon klänning för 1400:- har jag aldrig köpt så det vet jag inte vart du fått ifrån?!

Vad tror ni Jolie kommer få för hårfärg? Hur ofta får ni höra att hon har mycket hår? :)

Jag tror hon kommer bli sådär tråkigt svenskt mellamblond, råttfärgat heter det visst, hihi :) Men ibland tycker jag mig ana lite röda skiftningar också. Ska bli spännande att se! Och ja, vi får väl höra det ganska ofta. Fast det var mer när hon var nyfödd, vid den här åldern är det nog inte lika ovanligt.

Du har väl inte skrivit någonstans att er ekonomi är dålig? Men vem sjutton känner sig rik på sin föräldrapeng? Nåväl nu till min fråga ;) när tror du det är dags för Jolie att börja dagis? Tror du att det kommer kännas tufft för dig att lämna henne på dagarna? Kram!

Dagisfrågan är ju redan besvarad en gång nu, alltså nån gång i mars 2012. Även om jag kan önska att hon skulle kunna få vara hemma längre! Just nu känns det jättejobbigt att ens tänka tanken. Men det kanske hinner ändras tills det är dags!


Förlovningen kom som en överraskning, men en underbar sådan :)

Håll utkik efter del tre....
Kommentarer

Wihoooo, egen domän! Snyggt :DOch tack för svaret! Här skulle vi också önska att vi kunde gifta oss inom 1-2 år, men satsar nog på 3 pga ekonimin. Fast, så var det ju det där med den där tummen som Micke skulle få ut också, haha ;DKul med frågor och svar - älskar det! Vi kan fortfarande inte bestämma oss för om vi ska söka dagisplats till januari 2012 eller augusti 2012. Augusti skulle nog funka ekonomiskt, men ibland är det väntetid på många många månader och skulle det bli framåt vintern har vi aldrig råd att vara hemma - så vi får se. (här i norge söker man antingen till januari eller augusti, ska man ha till exempel maj så får man betala för platsen man håller upp mellan januari och maj, men det kan ju bli så att vi söker i januari med ingen plats är ledig fören typ maj och det hade ju varit toppen. Men som sagt så vet man ju inte).Ja ja. Fick förresten en inbjudan till Elodie Details förut jag också, tänk vad kul om jag också kunnat gå!! Men men, vi får ta det nästa gång, när jag övat lite mer på att vara ifrån Lova haha :DKram

malinsblogg..tjusigt!! blev helt nojig när jag inte kunde komma in förut men nuså funkar det igen =)

» Sara

Gillar verkligen din ring :)

Fin header och bloggdesign! :)

caroline

Då ställer jag en följdfråga om jag får :P Till frågestunden alltså!

Varför vill ni låta henne börja förskolan redan som 14 mån gammal?

Nu vet jag att det inte beror på ekonomin ju :-)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »