Svar del.3

Hej vänner!

Här kommer del tre av frågestunden, sedan är det bara en del kvar. Jag hoppas ni uppskattade den, puss och kram på er ♥

Vad hade ni för andra namn innan ni bestämt er på eran tjej?

Jag tyckte Olivia var fint, men det gillade inte Mattias. Vi bestämde namnet Jolie dagen efter RUL som vi gjorde i vecka 19, sedan dess var det aldrig tal om något annat namn :)

Hur fick du hjälp med BIA-mätningar och tillgång till dietister och vad kostar det ungefär att ta sån hjälp? Har själv nyss genomgått graviditet o gått ner allt - men skulle vilja gå ner lite till med o mede en liten så blir det ju itne så mkt mer träning än barnvagnspromenader!:) Du har verkligen lyckats att bli av med ser det ut som på dina bilder. Tack för fin läsning!

Jag hade sådan tur så att när jag teckande mitt medlemskap på Helex så ingick det tre gånger mer PT eller dietist. Efter de gångerna så kostar det runt 600kr/tillfälle men jag kommer bara gå några gånger per år för att stämma av läget. Mina BIA-mätningar kostar 250kronor/gång men dom har verkligen varit viktiga så att jag vet att jag gått ner i rätt saker. Dvs fett och inte muskler! När man ska gå ner i vikt så är det 75% kost och 25% träning som gäller sägs det. Ju hårdare du tränar fettförbränning ju snabbare resultat får du dock! Jag är inte riktigt i mål än och det känns lite tråkigt för jag har verkligen kämpat. Men imorrn ska jag ta nya tag igen ;) Lycka till önskar jag dig!

Vad jobbar ni med?
Ska Jolies pappa vara föräldraledig?
När ska du börja jobba?

Jag är arbetssökande när jag inte är mammaledig eftersom vi flyttade mitt i graviditeten. Innan dess jobbade jag som Back Office Assistent. Mattias jobbar som labassistent. Han kommer vara pappaledig men när vet vi inte riktigt ännu. Så tillsvidare är det jag som kommer vara hemma med lillhjärtat. Och det är jag mer än gärna, hihi :)

Är du nöjd med din kropp?

Jag är nöjd med att jag kommit så här långt som jag gjort med tanke på att det var fem månader sedan Jolie föddes. Men jag vill ha tillbaka min gamla kropp och jag vet att det går med målmedveten träning. Så jag är nojd men vill bli nöjdare ;)

Jag läser både Hanna Zs blogg och Madeleine, Mamma till Lovas blogg. Ni verkar vara bra kompisar alla tre och jag undrar hur ni känner varandra från början? :)
Ni har iaf härliga bloggar alla tre. Lika men olika :)
 
Haha, vad söt du är! Jag, Madde och Hanna har faktiskt aldrig träffats utan är "bara" bloggvänner. Det verkar dock vara två underbara tjejer som jag hoppas på att få träffa snart i verkliga livet!

Vill ni ha syskon till Jolie eller räcker det med ett barn?
Har ni börjat planera för bröllop?
Hur länge kommer du vara mammaledig?

Dessa svar kan du läsa i del två av mina svar :)

Tack för en bra blogg :) Jag gillar din klädstil och skulle gärna se lite mer outfits och klädtips. Är det möjligt? :)

Tack och vad skoj att du gillar min stil! Jag försöker lägga upp en dagens så ofta jag hinner med att fota dem, men visst kan jag försöka göra det lite oftare. Även om jag egentligen är mer en mammablogg än en modeblogg ;)


Två ganska olika Dagens Malin


 
Kommentarer

Hihi, vad roligt att vi fick vara med på ett hörn! :) Och det hade verkligen varit roligt att ses nångång! :) Det hade nog Elliot med tyckt.. :pHade vi fått en tjej hade hon fått heta Olivia som ett av mellannamnen, efter Jens farmor:)

Hihi, så gulligt med mig och Hanna :D Du och jag träffas ju i Augusti (oj vad vi ser fram emot det!!!! :D) men vi måste verkligen se till att träffas allihop någon gång, det hade varit så kul :DIdag ska jag försöka lägga mig i tid, så snart är det nog läggdags här. Vi hörs imorgon, som alltid :)Kram!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »