Tack kära ni

God morgon vänner!

Vill börja denna bloggdag med att tacka för alla fina kommentarer jag får av er varje dag. Jag läser alltid alla och uppskattar varje ord. Även tack för att ni tar er tid att skriva ner och dela med er om era egna erfarenheter! Oftast känns faktiskt saker och ting mycket bättre när man får läsa att ni är många som varit med om samma saker, oavsett vad det nu kan vara. Ni är grymma helt enkelt ♥

Idag är vädret lika fint som igår så det blir nog en heldag ute även idag. Tänkte försöka göra en del "tråkigt" (städning, ringa lite samtal och sånt där...) nu på förmiddagen för att sedan bege oss ut vid lunchtid någon gång. Tror det får bli gräsmattan här utanför idag - får se om vi får tag i sällskap eller om det bara blir jag och lillan. Vi hörs lite senare igen, önskar er den bästa dagen så länge!Lillhjärtat igår. Hon älskar verkligen att vara ute och är oftast på helt strålande humör då! Varför sitta inne i en tråkig lägenhet när man kan vara ute och lukta på blommorna? Hihi :)
Kommentarer

Vilka underbara bilder :-) måste vara underbart att hon älskar att vara ute, för då får du också njuta av de underbara vädret :-)

sara

skriv mer inlägg! :)

mer inlägg? jag som tycker att det allt som oftast finns något nytt att läsa när man klickar sig in här ;)

hoppas att ni får en fin dag i solen malin!

kramar.

Så fina bilder på sessan, den där dräkten är verkligen urfin! :)Med tanke på vällingen. Min äldsta Thristan, vägrade välling. Han åt det aldrig utan nöjde sig med gröt och lite senare med yoghurt istället. Idag är han 3,5 och äter fortfarande yoghurt morgon och kväll. Det är hans "välling" typ.Med Thexas så var jag lite hårdare. Han åt INGENTING med än ammades tills han var typ 10 månader. Ganska jobbigt. Vi fick tvinga i honom välling till slut, eller min sambo fick, jag är för svag och ger mig för lätt. Men efter nån vecka så gick det bara. Tjoff! och nu äter han det gladeligen morgon och kväll och sover hela nätterna. Förut ammade han EN GÅNG I HALVTIMMEN under nätterna! Pjuh!Men det vänder nog snart, när hon själv är redo. Man ska nog inte stressa. Men det där känner ju ni bäst. Lycka till!Kramar!

Hihi, ja jag tycker nog jag är ganska bra på att uppdatera regelbundet ändå :)

Vart är dressen ifrån? :) Supersöt!

» Linda

Men så söt!

Ja det är så underbart med den här sommaren!

Åh vilken liten myskorv hon är :D Sötnosan!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »