Underbara dagar!

img_1510 (MMS)

Hej vänner! Oj så underbart vi har det i solen. Underbart och varmt åt mig, och skönt och svalt åt Lillan i skuggan :) Gud vad jag är tacksam att min älskling jobbar så jag får vara hemma och vara mammaledig med Skruttan. Extra tacksam blir jag såklart sådana här underbara dagar. Hoppas ni också är ute och njuter i solen! /Puss Malin från Iphone
Kommentarer
Fia

Här njuter vi också i solen! Läser lite bloggar via iphonen, den är allt bra att ha (;

» Linda

Ja visst är det underbart att vara mammaledig och särskilt nu på sommaren. Tyvärr börjar jag jobba den 1 augusti, men jag har en månad kvar i alla fall :)

Åh njut av livet malin! :) Visst är det underbart! :) Kram

Vad härligt. här blev det 35 minuter i solen innan sen svullnade jag upp som en ballong så då gick jag in :) Men ska ut en stund till sen :)

Ja vi är verkligen lyckligt lottade som får vara hemma med våran små sötnosar när männen jobbar. :) Ska din sambo vara pappaledig något? :)

Åh tack så hemskt mkt!Ja vilket väder vi fått nu...=)

Himla söt!

Åh vad söt hon är =)Kram

Haha, Jolie kan få en timme av Elliot! Det hade vart super:) Ikväll ska vi testa välling, ska bli hemskt intressant att se om han gillar det och om han kan sova nonstop tills han vaknar på riktigt, fatta om han sovit 17.30-8.00 typ, det hade ju varit uuuunderbart! :)

Här har vi njutit av solen och värmen också :) Med en liten picknick :)Vilken härlig bild, sötfia :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »