Utomhusbadpremiär!

Hej vänner!

Här har vi haft en superhärlig kväll tillsammans. Promenad, mjukglass och utomhusbadpremiär för i år! Eller ja, bad kanske är lite överdrivet, men doppade fötterna gjorde vi minsann. Vattnet var dock så varmt så hade vi haft med oss lite mer badvänliga kläder hade det nog blivit ett dopp! Även Jolie fick pröva doppa fötterna men oj så kallt hon tyckte det var, hihi :) Men vattnet var väldigt fint och spännande att titta på tyckte hon! Så trots att vi fick hoppa över stranden tidigare idag så fick vi oss ett litet smakprov i alla fall. Känner för övrigt att det var helt rätt beslut att ställa in strandplanerna. Det har varit tillräckligt varmt för lillan idag även om vi inte alls varit ute så mycket.


Kommentarer
» Malin

Det är samma här... Jag är livrädd att det skulle bli likadant för mig igen om jag skaffa fler barn, vill inte gå igenom det jag har gått igenom en gång till men samtidigt så skulle jag jätte gärna vilja ha fler barn. Väldigt dubbel känsla där..

Jag ska få träffa en ortoped som är specialiserad på just foglossning så det ska bli intressant att se vad han har att säga... Hoppas det reder upp sig för dig snart!!! Vet verkligen hur jobbigt det är =( Kram!

Vilka mysiga bilder :) Ha de bra!

Idag har vi också varit på utomhusbad premiär. Jätte härligt, men det är nästan för varmt ute, men man ska väl inte klaga nu när sommaren väl är här :)

» Hanna

Åh så mysigt! =)

awe vilka underbara bilder! :) kram

Och detsamma!! Massvis!! Sista veckan i Augusti är det vi kommer upp, vintern har inte kommit dit då väl? hahah ;DSer ut och låter som om ni haft en toppen dag! Lova har varit lite kinkig med sömnen senaste tiden hon också, funderar på om det kan ha med värmen att göra här också så inatt får hon bara sova med påslakan. Ofta när jag känner på henne är hon alldeles genomsvett, stackarn.Kramar!

» Marie

Ohh så skönt att ta en dopp, skulle jag behöva nu känns det som =DSå härliga bilder

Mysigt! Och vad klart vatten ni har!:) Kram

» Ida

Vad härligt! Och vad söt hon är!:)

Mysigt! Visst är det underbart att vara mammaledig hela långa sommaren :-) Charlie tog sitt premiärbad i havet idag - han är ingen badkruka som sin mamma minsann :-)Kram & Gonatt

åh så härligt :) förstår att hon tyckte att det var kallt, jag skulle nog inte bada om jag fick betalt ens ;) haha

Lilla sötskrutta! Vi premiärbadade igår och Henrik tyckte det var supermys! :) Fast vi kanske har lite varmare vatten här nere i söder :) Kram på er!

Härligt. Själv har jag plaskat på som bara den idag! Så skönt=)

gud så härligt :D

Vilken söt sessa ni har och vad mycket hår hon har, gulligt!

Lena Lööv

Å vad härligt det ser ut! Var är ni och badar någonstans? Ha det gott!

Åh vad det ser härligt ut! Tror Charlie är för liten för att ens doppa fossingarna just nu, men kanske i slutet av sommaren om värmen håller i sig :)

Ha en fin torsdag med sötnosen!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »