Vi saknar pappan♥

Hej vänner!

Vad lugnt och tyst det är i bloggvärlden i helgen. Jag känner mig ganska ensam om att uppdatera min blogg. Men det är väl väldigt sunt egentligen? Att alla underbara människor bakom bloggarna jag läser faktiskt har ett liv, hihi! Jag har ju dock till skillnad från de flesta den tråkigaste helgen på länge. Det var skönt med en lugn dag igår men nu saknar vi pappan i familjen och solen på himlen. Pappan kommer ju hem imorgon och vi kan alltid hoppas på att han har med sig lite sol :)

Nu ska jag ta hand om lillhjärtat som håller på att riva sitt babygym. Hon har blivit en stark och något hetsig tjej till och från. Hennes pappa påstår att hon ärvt sin mors humör. Och jag förstår inte alls vad han menar, hihi :) Kram på er ♥


Dagens Jolie - hon påminner lite om en hamster, hihi :) En köttbulle i varje kind liksom!
Kommentarer

Jag håller med, det var knappt jag brydde mig om att uppdatera bloggen dag! Men vad gör man inte för sina trogna läsare - även om det är några färre den här helgen ;-)Ha en fin midsommardagskväll :-)KRAM!

» Hanna

Jag tar det superlugnt idag =) Så skönt efter allt farande! Så döt hon är din lilla docka! :)

kRAM

Haha vilka goa kinder :)Kram!

Väldigt tyst i bloggvärlden, de håller jag med om!

» Linn

Jag håller med, det är inte så många som uppdaterar bloggen i helgen.

Vilken tur att du gör det så jag har något att läsa! :-)

Hoppas att du och lillgumman får en fin lördagskväll! :-)

» Eleni

Okej att somna runt nio på kvällen men inte lika roligt att hon vill äta på nätterna igen. Jag är glad att Maya slutade äta på nätterna för ca.3 månader sedan. Har varit rädd att hon skulle vilja börja med det igen, men vaknar hon på nätterna så gör jag Allt för att få henne att somna om igen så hon inte börjar vänja sig vid nattmaten igen. Hehe. Hoppas att lillgumman sover bättre snart, så Ni också får sova!Solen är beställd till imorgon och resten av nästa vecka! ;) Kram!!

ja visst är det lugnt i bloggvärlden i helgen, lite trist när man vill ha lite härlig läsning bara..skönt att man kan lita på dig i alla fall ;) jolisen är förstås söt som vanligt i sina goa kinder!

kramar.

Det är riktigt tyst tur det är nån som skriver =) hoppas ni har det mysigt ikväll kram från oss..

Hej gumman!Jag var en av dom som tog en liten paus men jag har i alla fall hängt med dig som bloggat på lika flitigt :) Nu är jag dock tillbaka!Härligt att Mattias kommer hem imorgon. Pappan till ditt barn och din fästman, blivande man. Hur fint klingar inte det ;)Kram!

Men åh vilken sötnos!! :)


Vilken fantastisk headerbild du har, prinsessan är ljuvlig!♡♡♡♡

» Nina

men åh så söt! :)

Hoppas du hade en riktigt fin midsommar:)

kram!

hon e såå sööööööööööööööööööt!

Hoppas midsommar gick bra :)

Får redan höra det där av min sambo och Elsas pappa; om det hetsiga humöret ;) Fast innerst inne vet jag ju att det är så, och förväntade mig dessutom inget annat! Fast jag välkomnar ett livligt, glatt och framåt barn, det är ju precis så det ska vara!Underbart söt är din lilla, lik en Hamster eller inte =)

De måste vara helt underbart att kunna kombinera så med träningen :-) har sett här i gbg att de finns mammagrupper som gör de tillsammans ... Massa mammor och barnvagnar som går snabbt :-)

Hihi, underbara kinder! Elliot ser också ut som en hamster, speciellt när han tittar neråt:)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »