Barnakuten med lillhjärtat

Hej vänner!

F
örsökte mig på att mms-blogga tidigare under dagen men ser nu att det aldrig gick igenom. Hur som helst, vi har nu precis kommit hem efter ett besök på Barnakuten uppe på Sjukhuset med vårat lill hjärta. Efter x antal telefonsamtal, omkopplingar och "var god dröj" i förmiddags fick vi prata med en läkare som tyckte vi skulle åka in med lillskruttan på en gång.

Tack och lov såg alla prover och tester bra ut. Men som läkaren sa så vill dom inte chansa när det är så små barn så det är bättre att vi kommer in en gång för mycket än en gång för lite. Det är även på nätterna hon är som värst så blir hon sämre igen i natt skulle vi åka in med henne på en gång.

Nu är jag i alla fall lite lugnare. Man blir ju så orolig. Hon är ju ändå bara drygt två månader lilla gumman min ♥
Kommentarer

Åh, stackarn! Skönt att proverna såg bra ut!! :) KRAM!

mysig blogg :)

» Marie

Stackars liten. Skönt att provsvaren var bra.

Vilka fina bilder ni ändå fick därifrån. Andra bilden är ju så otroligt fin =)

Kram

» Sofie

Men fy Malin, vad otäckt!!!Skönt att allt såg bra ut och att läkarna tar det på allvar när man är orolig för sin lilla. Hoppas att det inte blir sämre igen. Hon såg iaf pigg o glad ut på bilderna...:)Stor KRAM!!!

Vad skönt att höra att det gått bra med alla tester och att det inte verkar va något allvarligt :) Får hålla tummarna för att förkylningen går över snabbt nu så hon blir pigg och kry igen =)

Mycket bättre med en stillastående profilbild. Har själv inte kommenterat det men det har allt varit lite jobbigt med den tidigare flimmrande bilden ;)

Kram på er!

vilken underbar bild på dotter och pappa :)

Åh stackars liten :( Men vad skönt att det såg bra ut. Man blir ju så orolig när dom inte mår bra! Kram

Skönt att allt var bra!Svar: Ja och jag har hört att denna vagn är lite större i sitsarna än vad P&T är, så den kommer att funka länge även om Saga blir lång :)

» Carro

Skönt att allt såg bra ut!

men lilla skruttan då! usch att behöva åka till akuten med sin lilla älskling är förstås inget kul. men vad skönt att det såg bra ut i alla fall!

kramar.

» Nina

skönt att allt verkar OK.. och himmel viken toksöt bebis! :) kan inte förstå att mina varit sådär små någongång, dom växer så himla snabbt! hoppas natten blir bra, och kul att du kikade in hos mig!alltid kul om man kan inspirera någon med mina träningsinlägg :)

Ajdå, man blir ju livrädd när det gäller sitt barn. Men skönt att det såg bra ut på proverna, tveka inte att åka in med henne om hon blir dålig ikväkk/inatt!kramar <3

Skönt att allt såg bra ut.

Jouline va bara 1 månad första gången hon blev sjuk och det gör så ont i ens hjärta.Hoppas hon kryar på sig snart.

Kram

Jojo det är klart!Jag tycker det låter sunt iaf, så som de flesta faktiskt säger att man bör inte vitsas bland för mkt sjuka människor. Att det räcker med den risken man har väl hemma... Och även bvc avråder...Men dte är klart, att alla gör som man själv vill, för barnet bästa!

skönt att höra att allt såg bra ut :)Så söta bilden, hon är gudomlig. kram

Skönt att det var bra med henne iaf! Kram

Men plutten! Man blir ju så orolig, och nu när det är så mkt med det här rs-viruset också. Så läskigt. Hoppas hon blir bättre!

Oj! Vilken hemsk tur att allt var bra då, vad skönt.

» Nina

Men stackars liten då! Vad skönt att proverna såg bra ut! Kram!

krya på er!!

Det var helt rätt beslut att kolla upp det :) De är ju så himla små våra barn!

Hoppas ni kryar på er nu och får börja må bra!Kramar!

» malin

Åh vad fin den nedersta bilden är =)

Skönt att allt såg bra ut och hoppas ni får en lugn natt.Kram

huua vad otäckt när de små bli sjuka! Man blir ju inte lite orolig direkt.. Hoppas att hon bättrar på sig!Kramar från oss!

» Tess

Men fy då! Inget roligt alls det där ju. :/

Hon blev bättre inatt gissar jag? Kram

mäh, så hon skräms... hoppas det inte blir några mer färder till sjukhuset nu!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »