Dagens glada Makaron

Hej söta ni!

K
ommer ni ihåg det HÄR inlägget jag skrev om att kärt barn har många namn? Just nu går våran lilla älskling under namnet Makaronen här hemma. Vilket är en förkortning av Joli-Makaroni, hihi :)

Idag är hon en väldigt glad tjej mammas lilla Makaron!Förövrigt fyller hon tio veckor idag. Tio veckor!!! Kan ni förstå vart tiden tar vägen? Det går ju så snabbt! Nu ska vi packa ihop oss och gå ut en sväng i solen. Träningskläder-shoppingen får vänta tills i eftermiddag/kväll!

Puss & kram på er
Kommentarer

Grattis kramar till Jolie :)Idag firar Joline 11 veckor, vart tog tiden vägen ?Kramar

min korv tittar intresserat på skärmen...han verkar tycka att makaronen är väääldigt fin ;)

Sötnosen!

Och grattis till henne på 10-veckorsdagen! Det går ju så jäkla snabbt alltså. Elliot blev 11 veckor i fredags, och nu bävar jag för 12-veckorsutvecklingssprånget som tydligen ska vara rätt asjobbigt. Gah.Tack för tipset om kläder! Jag tycker det är så jäkla svårt. Är han för varm? Är han för kall? Han kan ju liksom inte säga till själv ju.. Men häromagen körde vi med bara åkpåse + vanliga kläder. Overallen jag la upp, som ni med hade, är ju typ som en åkpåse nästan. Har med bara använt den ett fåtal ggr (de senaste 2-3 dagarna), var nog ett rätt onödigt köp, haha

Haha, vilket gulligt smeknamn :)

Camilla - Mamma till Leo

Hon är ju verkligen underbar!

» Linda

Gud vilket charmtroll.

Ha en fin dag :) Kram!

Hon är verkligen gudasöt! kram

Så söt hon är! Nu vill jag att min bebbe ska komma! =)

» Tess

Grattis till Joli-makaroni!

Hipp hipp!

hur har det blivit i bakhuvudet med hennes hår nu? Junie har en kal fläck, stackarn, tänkte på Jolie i natt när jag såg hennes jättetjocka hår.. :)

Så söt :) Det setet har lykke med, så himla fint.

jäkla sötunge, blir ju glad bara av att se henne!!!

Det var den härligaste kalktuffs jag sett, hihi!Tack snälla för svaret ang kläderna. Gissar på att de kanske är för små då, min tjej är 19 mån o har precis bytt från babyavdelningen till stl 92. Med lite sorg i hjärtat för jag suckar en aning varje gång jag går förbi de små söta kläderna, förstår inte varför jag tycker de har så mkt gulligare kläder där. ;-)Trevlig kväll!!

Förlåt, haha... Såg just att jag råkat skriva kalktuffs, menade ju kalufs! :-P

Åh vilken charmis :) Sicke leende man kan ha! haha..

» Erika

sötfrillan :-)

så himla söt!! ser så busig ut :)

Åh va söt hon är :)

» sarah

Vilken enormt härlig frilla hon har!

» Heidi

Men så söt, vilket charmtroll

Grattis grattis! 10 veckor redan :) Tycker nyss hon föddes lilla Jolie :)

Helt underbar bild på henne som gör att jag längtar ännu mer till det är min tur =)

Kram på er!

Jag vet inte om jag har kommenterat alls sedan den lilla föddes, så jag måste ta och göra det nu (bättre jättesent än aldrig right?). SJUKT SÖT UNGE, om jag får uttrycka mig så, och hon kommer bli en liten heartbreaker när hon blir större, det vågar jag satsa mycket på. She's beautiful.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »