Dagens Jolie

Hej vänner!

G
ud vad dagarna går snabbt ibland utan att jag gör någonting, förstår liksom inte vart tiden tar vägen? Idag har jag än så länge bara hunnit med Joliegos och läsa lite bloggar. Inte gjort något vettigt alls men andra ord. Ska dock sätta igång nu men lite städning tänkte jag, så här kan vi inte ha det.

Här kommer dagens lilla Makaron som förövrigt är världens pratkvarn nu för tiden. Har försökt fånga det på film men varje gång kameran kommer fram blir hon tyst som muren :)


Kommentarer
» Emma

Så jättesöt!

ja, jag tycker hon gör fantastiska smycke till bra priser!!! Jag är jätteglad för mitt nya där alla barnens namn + mannens får plats! :)

SV: Jag får hålla tummarna för en toppenförlossning då. Och nej, jag kanske inte behöver oroa mig.. än :)

Söta lilla snäckan! Hennes kalufs är ju helt fantastisk!

Jag ska på efterkontroll den 28:e :) Jag hoppas verkligen att allt är bra och att det är fritt fram för att träna. Är sjukt sugen på att röra på mig lite mer än att bara ta vanliga promenader :)

Okej, ja de va inte roligt. Han grät men de gick snabbt över som tur var :)

Å vad söt hon är :-D Gullungen!stor kram! :D

Ja förhoppningsvis får jag det.. Huvudsaken är iaf att jag får se så allt är bra med bebis :) men det gör ju inget om jag får ett datum också :PVa mycket hår eran lilla tjej har förresten :)

- gud vad söt!

» Sarah

Jag skulle också vilja ha en PT då jag har noll självdisciplin, synd bara att det är så dyrt...

Så var det här också till en början, medsamma man skulle börja filma när hon pratade så tystnade hon, men det svänger nog kan jag lova :) Ha tålamod :)

Var har ni annars köpt dreglisarna?

Vi borde nog köpa sådana vi också, för här dreglas det hela tiden...

Har tanden kommit upp ordentligt nu eller hur är det och har flera kommit upp?Kramar!

» Marie

Ohh hon är ju ljuvlig vad rart att hon snackar sådär mycket =D

Hej! Jag känner igen det där med att de blir tysta när kameran åker fram. Så har det varit med mina med och är ibland så fortfarande, fast de är 2 och 4 nu. Söt tjej du har förresten! :)

» Anna

Vi har ett likadant babygym och mina små gryn älskar att ligga och skratt åt och snacka med det lilla biet. Det är helt klart deras favorit och han (ja, hos oss är det ett pojk-bi) charmar dem totalt. :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »