Det blir en Bugabooooooo!

Hej hopp fina ni!

D
enna gång har jag verkligen råpluggat vagnar för att det ska bli rätt. Har läst bloggar, forum, mailat med några av er, läst på butikers och tillverkarnas hemsidor - allt för att vara säker på att det ska bli rätt! Från att ha varit inne på en Bugaboo Cameleon gick jag sedan över till Teutiona Cosmo för att sedan gå tillbaka til Bugaboon igen.

Jag ville ju helst ha en Bugaboo och det som blev avgörande är att det finns vinterdäck till den och inte till Teutonian. Känns som en väldigt viktig detalj för oss. Blev sedan tipsad om en kanonsida där man kan beställa helt nya vagnar mycket billigare än om man köper i butik. Precis som vi gjorde med Phil&Teden!

Så tack för alla era råd och tips nu ska vi bli med Bugaboo!PS. Vill någon av er köpa en helt ny och aldrig använd Phil&Teds Explorer är det bara att hojta till!
Kommentarer

Åh tänk inte på det vännen, jag vet precis hur det är - semester är semester, att ens få tid till att slänga upp några inlägg/dag kan bli svårt. Så vi hörs igen när ni är hemma :DVet du förresten, vi kommer nog upp till Sundsvall igen i Juni redan. Mickes syster tar studenten så då är det inte så länge kvar tills vi ses ändå då kanske :D Och jag tror att ni gör helrätt i att köpa vagn med vinterhjul. Till och med här i Oslo hade jag aaaaldrig klarat vintern utan de rejäla hjulen på Emmaljugan. Puh så jobbigt det måste varit att ta sig fram.Kram kram!

åh. GRATTIS! tror att ni kommer bli hur nöjda som helst, de flesta prisar ju denna vagn till skyarna ;)

kram på dig!

vilken fin vagn ! hoppas att ni blir nöjda med den :)

Grattis!

Var ju inte länge sedan jag fick hem min Bugga.

Använder den till Wille nu, och så ska bebisen få ta över den i höst.

Har suktat efter denna vagnen i över 4 år.

Jag är verkligen kanon nöjd med den! Det mest avförande för mig var ett den blir liten i bilen, det finns vinterhjul och att man kan byta färg på den!

Vi har en grå bas, med blå topset just nu.Kramar

» Li

Jag vill ha en sådan vagn när jag får barn!Kram

Woohoo :D Vilka färger ska ni ha? :) Jag funderar på att köpa någon ljus färg nu till sommaren.. :) Har gråbas och röd suflett nu :)

Grattis! Ni kommer bli SÅ nöjda.

Söööt!

Vilken snygging :-) Vi har en Teutonia Spirit och är jättenöjda, även om den inte har vinterdäck. Men å andra sidan har vi ju sällan så mycket snö här i söder ;-)Kram på dig!

Hoppas ni blir nöjda med den! Alla vagnar har för och nackdelar! :)Förresten, vilket alternativ hade du valt?

http://lindabt.blogg.se/2011/march/vilket-alt.html

» Anna

Hej granne! :) Phil&Teds-vagnen, visst är det en sån man kan ha två barn i? En under och en över? Isåfall är jag intresserad!

Kram

» sofie

haha knasboll som inte hajjade att buggan is the shit redan från början!!! ;-)

Sara gravid v 12

Åh, ska köpa en sån när min lilla anländer. Vad var det flr sida där de var billigare?

» Nina

vad kul! :) jag minns precis hur roligt det var med vagninköp!trevlig kväll!

sandra

jag är intresserad av vagnen, skulle du kunna skicka över mera bilder, och vad du vill ha för vagnen till min mejl?Sandra

» Fia

Kul med ny vagn, jag vill också ha en ny.Men att hitta braiga tvillingvagnar är lättare sagt än gjort.

Hoppas den vagnen passar er bättre =)

Mikaela

Jättefin vagn :) ni kommer säkert bli nöjda. Jag har själv en teutonia så tänkte bara flika in med att buggans vinterhjul är ungefär lika stora som teutonias sommarhjul.. Alltså ingen större skillnad!! :)

Du kommer inte bli missnöjd me Bugaboo. Är supernöjd med min!Har nyss hittat hit till din härliga blogg! Den kommer jag fortsätta följa :)

» My

Åh vad är det för sida? :D

Vill också veta vilken sida? :P

http://www.babytrader.eu/ heter sidan. Där kan ni köpa en Bugaboo för cirka 8000:- med frakt!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »