Dopplanering

Hej vänner!

S
itter här och försöker få ihop planeringen inför Jolies dop. Datumet är nu bestämt men det är väl också bara så långt jag hunnit... Tycker det är svårt att veta hur man ska få ihop allt, det är ju inte så jag gjort det här förrut, hihi :) Har hittat en bra sida Dopguiden här på nätet, men ifall ni vill dela med er av era tips, råd och erfarenheter så är det mer än välkommet!

Att få ut inbjudningar känns i alla fall som prio ett nu. Så har påbörjat en lista, är bara så rädd att jag glömmer någon - det är ju som det är med den här bebisförälder-hjärnan, hihi!


Lillhjärtat Emma Jolie ♥
Kommentarer

Äh, jag dör så söt..

Sv: se där, då har jag lärt mig nått som man kanske har nytta av framöver :D Man vet aldrig. Som jag skrev. Jag har ingen aning varför bäbisar kräks. Men det hade ni ju redan kollat upp, bra :)Det går nog över snart.

Felicia fick ju problem med kräkningar efter att jag slutat amma. Hon kräktes ju fortfarande då hon började dagis (då var hon 1 ½ år) tydligen så hade hon fel på struplocket. Det satt ett lock som är där då dom är pyttesmå, för att dom inte ska kvävas av all mjölk som strömmar ner. Det här locket försvann på Felicia väldigt sent, vilket gjorde att så fort hon åt vanlig mat så shöjdes hon av denna reflex som locket har & kräktes upp allt :( Men det gick ju över det också tillslut


» Li

Så söt och doper kommer säkert att bli jätte fint!Kram

» malin

Jag måste också börja planera för dopet...det blir i april i allafall, så långt har jag kommit hahaa.Jag har funderat på att köpa den mössan, sitter den bra? Håller den öronen kvar inne i mössan?Kram

Just det, jag har inte börjar leda klasser än utan kör för att få upp konditionen. Men jag har sagt att jag kan börja vicka så får se när första klassen blir.

Vilken fin dotter du har! Min dotter Molly har en likadan body, tycker att Newbie serien från KappAhl har så mycket fint till de små!

Kram

Tack så jättemycket :) Ja, en liten förlossningsberättelse kommer så småningom ;)Vad mysigt att planera för dop. Tror det kommer bli fint ;) Kram!

Vi använder också idomin absolut den bästa =)

Härligt med dop planering =)

Vilken gullig bild :-)Ja eller hur! Kul med lite annorlunda utmaningar :-)

Jag ska också ta tag i dopplanerna. I februari var det ett år sen storebror döptes, då var han bara fyra månader. Simon tänkte vi försöka vänta med tills han är fem månader i alla fall. Om klänningen passar då haha

Vi gjorde dopet på Kevin rätt så litet, hade 27 gäster som kom. Sen tog vi mycket hjälp utav våra föräldrar med mat och tårta och dukning. Va SÅ tacksamt att ha hjälp utav någon som varit med förut. Sen hade vi kalaset efteråt i en utav kyrkans lokaler, båda våra mammor jobbar där så d va super smidigt. Är det nåt speciellt du vill veta så hör bara av dig!

Kram!

Vad roligt med dop!!

Ett litet tips från mig är att skriva med i inbjudningarna eller på något annat sätt tala om för gästerna vad ni/Jolie önskar er i doppresent, så att ni inte får 15 silversparbössor från guldfynd =)

Bestäm om ni ska ha dopfikat/dopet i något spec färgtema. Bestäm psalmer/låtar som ska spelas på dopet.

men dopguiden har ja för mej jag använde mej mkt av också.

i november 2007 i mitt bloggarkiv kan du se lite bilder från Albins dop.

Exakt! Jag har gått ner allt snabbt, båda gångerna, utan ansträngning. Sen tar det ju lite längre innan huden drar ihop sig ordentligt.Kul med dopplanering! Det är så himla mysigt med dop.

Vi gjorde det inte så komplicerat.

Hade ingen mat, utan bara dopfika.

Dock sydde jag upp klänningen själv =) Så det tog ju lite tid.Kramar

Ja gud, Lova har haka gånger 3 ibland, haha :D Så bra med numret, jag sparar det och hör av mig, förhoppningsvis kan vi ses imorgon eller på fredag :D Stor Kram!!

Madelene

Vad roligt med dop! jag håller på att planera för fullt vi ska ha den 26:e Mars:) Men jag kan tipsa om fina inbjudningskort på denna sida. Snabb leverans var det också.http://www.printswithwings.com/cards.asp?ID=5 eller denna

http://www.petrifiedinpink.se/ och sedan har denna sida lite tillbehör och grejer Partytajm.seLycka till!!!!

Fin tjej i underbara kläder!

» Linda

Ær så kul med dopførberedelser, men gud vad mycket det ær att fixa! Min sambo sa till mig att vi får nog avstå att gifta oss. Før om jag stressade så med att få allt perfekt til dopet, hur skulle jag då vara nær vi ska gifta oss.. haha..

Jag tycker det är jättesvårt att planera dopet! Jag vill att Viktor ska få det absolut bästa, men frågan är hur man planerar det?!När ska ni döpa Jolie :) ?Kramar

sötis i sötmössa :-)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »