Hand&Foot Prints - Resultatet!

Hej kära ni!

L
ovade ju er för ett tag sedan att visa resultatet av tavlorna vi tryckte Jolies händer och fötter på. Blev väl sisådär då några konstnärliga förmågor inte extisterar hos mig. Men allt har väl sin charm, hihi :) Försökte fota lite nu ikväll men det är svårt då mitt objektiv inte direkt gör som det ska längre. Dags att skaffa ett nytt inom snar framtid tror jag nog!(Canvastavlorna och färgen är köpt i ett set på Panduro)
Kommentarer

sv: Den gillar jag också bäst men sambon gillar den andra :P

Det är ju det där som är hela charmen, det ska vara lite "sisådär" och personligt tycker jag :D Jättesött iallafall - måste komma på något att göra runt Lovas fötter.Är riktigt impad över att ni fck till händerna så bra, gjorde ni när hon sov/var halvvaken sa du? :)

Jättefint=) Sann konst=)

Ska köpa såna tavlor och låta Alice måla själv=) Kommer bli så fint!Sv: Tack snälla du=) Ska sy lite mer sen när jag fått köpt lite tyg=)

» jen

tycker dom är jätte söta.

» Fia

Så fint =)

» Marie

Naaaw så söta. var har du för kamera och obj då?

Vilka söta:)

» malin

Jättefina och vad roligt att ha!Ser att vi har likadana lampor fast jag har modellen större =)Kram

Tjusigt!

Jag ska göra Viggos avtryck (hade velat göra det för längesen men du vet hur det är, det kommer saker i mellan och orken tryter).Har du några användbara tips? Hur tusan lyckades ni så bra med hennes händer?! Kramis

Jätte fina :)

Här har vi inte fått tummen ur och gjort några än!

Va fint det blev ! :)

» Anna

Hur gjorde ni för att få så fina handavtryck?? Jag är imponerad. Mina små gryn vill inte öppna handen så fint utan det blir mest kladd.. :)

» Tess

Jättefint ju!

Jag har allt hemma men det har fortfarande inte blivit av och nu om en vecka blir hon ju 4 månader.. :/

Satt och tittade på kort förut på henne och Björn och hon var ju så yttepyttmini! Nu är hon ju en stor tjej.. Hur fick ni till händerna? Kram!

det där är något jag kmr göra för mina tvillingar ^^

Roligt att ha som minne:)

Var det svårt att trycka händerna? Ska göra det till helgen :) Alva är ju lätt men Noah.. :P


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »