Kräkmajan

Hej vänner!

H
är är har vi haft en seg förmiddag efter en jobbig natt och tidig morgon. Som de flesta nätterna nu för tiden vaknade även Jolie inatt för att äta vid fyra-tiden. Men precis när hon nästan ätit klart så började hon spy. Och spy. Och spy. Hon åt 160ml men det var nog det dubbla som kom upp. Lilla gumman då ♥ Det var bara att tända upp i sovrummet och byta kläder på både mig och Jolie samt sängkläderna. Vi är ju vana att hon kräks hela dagarna men detta på nätterna var något nytt. Hoppas det var en engångshändelse!

Efter kräkmaratonet lyckades jag få henne att somna om ett par timmar. Men sedan sex imorse har vi varit igång nu. Säger bara kaffe, kaffe, kaffe :) Nu ska jag börja packa, ikväll åker vi ju äntligen till Åre igen. Ska bli så härligt!Ps. Hittade tyvärr inget på Campadre den här gången. Gjorde ni?

Kommentarer
» Linn

Hoppas att natt-kräket bara var en engångs grej! Härliga bilder på lilltjejen! = )Jag hittade inte heller nåt roligt. Sist de hade kampanj var det mera kläder, och då shoppade jag! ; )

Här var det också kräk från morgonen och det var inte lite och inte alls vanligt att Tindra kräks sådär pass... så jag är lite orolig om hon håller på att få sjukt i halsen som jag har haft... hmm... nå det är att se i helgen hur det utvecklar sig!Jag hittade inte heller något på campadre, hade ju jätte lite kläder denna gång :(Hoppas ni får det toppen i åre :)Kramar

» Ida

Uscha, stackars lill-tjejen, hoppas då att detta bara var en engångsföreteelse.. Jätte fina kort på henne:) Själv har jag haft en skrik-maja på morgonen, så hoppas på att hon ska bli lite nöjdare under dagen:)

Sen får ni ha en trevlig helg i Åre, hoppas de inte blåser så mycket där, har blåst en del här i Östersund....Men hoppas att de ska bli vackert väder i helgen!:)

» Linda

Jag har haft en precis likadan natt som ni. Matning vid 4, kräkmaraton och uppstigning vid 6. Haha. Håller med dig - kaffe it is!

Men lilla skruttan! Hoppas som du skriver att det var en engångshändelse. Och tur att det finns kaffe när man har sådana trötta morgnar...Toppen att du hittat en annan vagn också :-)Ha en fin dag!! KRAM

Goskit är hon ändå, trots kräkmaja. Hon är så söt :)

Men att hon kräks så mycket vad jobbigt! Beror det på något speciellt är Jolie "bara" en bebis som kräks allmänt mycket? :/Hoppas att javat gör susen idag gumman!

Kram

Alice har också blivit en kräkmaja! Suck, vad tvätt det blir!

Du, ja vet faktiskt inte. Jag har ingen skötväska, kör med min vanliga väska som jag lägger i korgen.. Men Sofie har väl sin väska på styret så det funkar nog. Finns ju krokar att köpa annars för 100 kr som man kan hänga väskan i :)

Ja, den sidan är kanon. Sen om man vill sälja vagnen så får man ju ut nästan allt om man inte avslöjar var den är köpt :P hehe.Ha en trevlig helg! KRAM!

Hostar hon?

Vilket charmtroll :) Men varför spyr hon så mkt? Är det någon sjuka eller är hon bara en kräkbarn :)

Kram

Lilla tösen då.

Så hon kräker mkt annars också?

Hoppas ni får en toppen helg.

Kram

Hon är ju så söt :) byta lakarn och grejer är ju inte precis det man är sugen på mitt i natten :) men vad gör man, hoppas det var en engångsgrej!

Haha det är likadant här - pappa är favoriten, for sure! :DLova är också en riktig kräkmaja, men som du säger lyckas har hon nog aldrig spytt på natten. Hoppas att det var en engångsföreteelse och ha en underbar helg hemma i Åre nu!Stor Kram :D

Jolie med? Men herre! Viktor kräktes ner sig själv, mig, och sängkläderna vid 05:30 imorse, och han kräks heller aldrig på nätter / tidig morgon.Men inte trodde jag att kräks och bajs kunde vara så stora samtalsämnen här hemma, men det kommer juh upp dagligen :D Haha.Hoppas ni får det toppen i Åre! :)

Kramar, gumman!

allt bra?:)

» Marie

Ohh stackars liten, hoppas att det lugnar sig under resterande dagen,men rackarns vad najs, ha det gott i Åre

Vilken gullunge!Spor är inte det lättaste.

SV: Hihi, jag som saknar min så mycket, jag älskade min mage :D

Låter som en tuff natt... Hoppas att kaffet hjälpte :-) Ha en härlig fredag!Kram Nina

» Nina

Stackars lilla gumman.. Isak brukar inte heller men det har hänt att han spyr tidigt på morgonen.. Och som du säger, ibland verkar det komma upp mycket mer än vad de ätit..

Kram på er!

» Lisa

Hon måste ju vara den sötaste ungen jag sett :)

sv: foglossningen den har sina dåliga och bra dagar. ibland är det lättare att hantera smärtan och andra dagar vill man bara gå i ide :)

Men nu känner jag mest av att jag är trött i hela ryggen och kroppen efter veckan, så efter lite vila så blir det nog bättre!kram på er <3

Gud så söt hon är! Hoppas våran lilla krabat får mycket hår också :D

» Eleni

Gounge!! Puss och krama på henne från oss! :)

åh vilka härliga bilder! :)

Ser en viss likhet med Brolle här:P Är det bara jag som ser de? Jättesöt!

haha så jäkla söt :Dsv: tack tack fina du och jag är ledsen att jag svara så sjukt sent.. men tack iaf!kram på er!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »