Två månader, BVC och Babykväll!

God morgon vänner!

H
ur mår ni idag? Här känner jag mig pigg och fräsch trots tidig morgon. Jolie har hittat en ny rutin nu (tror jag vågar kalla det så i alla fall, hihi) där hon somnar mellan kl.21-23, vaknar för att äta mellan kl.02-03 och vaknar för att äta och kliva upp mellan kl.05-06. Känns som en dröm jämfört med hur vi haft det innan. Hoppas det håller i sig!

Idag fyller förresten lillskruttan hela två månader! Mer om det i ett senare inlägg men jag förstår inte vart tiden har tagit vägen? Nu ska vi göra oss i ordning för att traska ner till BVC och 2-månaders läkarkontrollen! Kommer säkert gå toppen. Sedan får vi se vad dagen bjuder på!

Vill också tipsa alla er som har Barnens Hus i eran stad att ikväll är det Babykväll. Riktigt bra priser på massor av bra produkter! T.ex BabyBjörnsele Active för 598kr, Resesäng för 299kr, Bodys för 25kr/styck med mera. Min darling har bilen till jobbet ikväll men jag hoppas jag tar mig iväg ändå. Här ska fyndas ;)
Kommentarer
» malin

Ja jag såg också att de har babykväll. Blev rejält sugen på 3 pyjamas för 100 kr, måste köpa i stl 68. MEN jag ska till Uppsala i dag så får nog hoppa över barnens hus =)Kram

» Eleni

Åh, tack! :) Och du har nog rätt, bättre att vara stolt än orolig! :) Jag läser nog bara för mycket.

Vi saknade er igår på föräldrarträffen, satt och väntade på er för Anna sa att ni inte hört av er om att inte komma, tänkte nästan bli orolig att något hänt då. Men läste sen på bloggen att allt verkade bra! :) Åh, vad roligt med babykväll. Typiskt att vi ska få främmande, annars kunde vi tagit en sväng! Kram! Och grattis till Jolie på 2 månaders dagen! :)

Så synd att vi inte har tid ikväll för babykvällen! :) Det är ju massor som behövs handlas, men vi får ta det en annan dag! :)Man ångrar lite att man inte tjuvkika på könet, men vi får skaffa in mer rosa/blåa saker efter att lit*n kommit! :) Men jag är totalt kär i sådanna fina bebisrum :)Jag skall kika in hos henne! :) För det behövs verkligen designas om nu! :)

» Anna

Kanske ses där då, jag ska också pallra mig dit! :)

» Linn

Tack för tipset!! Jag tycker att man alltid får bra tips här inne hos dig! = )

Hoppas att det går bra på bvc!

Haha Sötnöt! :D

Som småbarnsförälder har man lite "deg" i huvudet emellanåt! :DHoppas BVC besöket gick bra!KRAM

» Anna

Tack!Ja, vi fick hem reklam om det häromdagen. Den där bärselen är intressant men jag undrar om man ska köra på en eller två. Kommer de att användas måntro?

» Lina

Grattis till Jolie:)Åh önskar vi också hade barnens hus i borås, vi får nöja oss med barnvagncentralen och eko helt enkelt!Ha en bra dag och hoppas du fyndar massor, kramar Lina o Aron

söt blogg :D

» Linda

Åhw, en active sele skulle verkligen behövas här så ofta som mini sitter i den vanliga. Synd att vi inte har butiken här i närheten. Hoppas ni får en härlig dag.Kram

- godmorgon söta du!

» julia

vilken fin header!

skulle du kunna hjälpa mig att rösta fram ett innehåll på min blogg? de e bara att gå in och rösta!

Gud vad söt din lilla flicka är med allt hår!Är lite nyfiken på om du har gjort hand/fotavtryck på henne än? Hur gick det i så fall och blev det bra?

Jennie - gravid vecka 22

Vilket bra tips! Gäller det alltså alla Barnens Hus?

Vi har precis fått veta att det är en liten flicka i min mage så nu vill jag shoppa rosa :D

hoppas att det är nya rutiner hon lagt till med=)

lycka till med läkarkontrollen, hoppas du inte är lika hönsig som jag. får ont i hjärtat bara av att tänka på att min lille älskling ska till läkaren haha.

kram på dig!

Åh vill me ha barnens hus här! Nu finns det bilder på barnrummet iaf=)

» Fia

Det är ju helt otroligt att det gått två hela månader sen hon kom! Ett jätte grattis till lilla Jolie!

Det har babyland med, dit ska jag =)

Ser nu att det är precis samma saker.

» Tess

Grattis till sötaste Jolie på dagen! @-}-- kramar från mig och Junie


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »