A girl's best friend

God morgon vänner! Igår var det som lilla julafton här hemma då mitt paket från Mirabling kom. Lite glittrigt och lite rosa, mycket mer Malin än så kan det inte bli, eller hur? Nu gäller det bara att bestämma sig för vilket av skalen jag ska börja använda, båda är ju så fina! Hej I-landsproblem ;) Idag tror jag att jag och Jolie ska åka ut på det vi här i Sundsvall kallar Birstashopping. Det är alltså det här stora köpcentret som jag skrivit om så många gånger förrut här i bloggen. På inköpslistan står julklappsshopping! Vad har ni för onsdagsplaner?

Pink and diamonds, a girl's best friend ;)
Kommentarer

Idag blir det mys hemma med julmusik och hushållssysslor. Julhandlandet ska jag och Mikael iväg på nästa tisdag:). Kram

Svar: Åh vad mysigt det lät även om det är hushållssysslor ;) Vi ska nog också ta en dag eller kväll tillsammans men jag tror jag startar själv, är nog bäst så för alla, hihi :)
Kram!
Malin & Prinsessan

Lovisa

Fina men det är väl knappast riktiga diamanter? ;)

Svar: Haha, nej, det är inte riktiga diamanter :)
Malin & Prinsessan

Vet du att jag drömde om dig och ditt hår inatt. Drömde att du sa att du slängt i en toning som var ljusbrun och att du var sååå nöjd och inte längre skulle slinga, haha. Så sjukt. Ja väldans fin är du iaf!

Projektet ja, det är inget spännande alls. Jag grejar med alla tusentals foton i datorn; sorterar raderar, sätter in i mappar.. Sen ska jag kopiera på extern hårddisk, skriva ut på CD och bestämma vilka som ska framkallas. Kommer ta år det här känner jag! Så intressantare än så var det inte:)

Måste med beställa skal till min nya fina telefon, hihi. Kanske ska kika in på den där sidan..

åh vad fina! :)

» Ika

Åh va fina! Måste också ta och beställa :)

Svar: Varning för beslutsångest om du går in där ;)
Malin & Prinsessan

Oh så fina! Speciellt det högra ;) Kram!

Svar: Det högra är nog favoriten och det fick bli först ut på telefonen :D
Kram!
Malin & Prinsessan

Snygga! Jag borde också skaffa ett skal, har sett fina skal från Marc Jacobs. Här vankas det jobb med inventering. Roligare onsdag kan man ha. Happy shopping! Kram

TUSEN TACK för omtanken du skrev igår. Underbara du. Jag har ju som tur är väldigt nära till CityGross, så fått handla då ungarna varit utslagna i vagnarna. Bunkrat upp i frysen då jag väl kommit iväg för att handla.

Nu försvinner vi bort från datorerna ett tag.
Ta hand om er,
kram kram

Bling, bling är aldrig fel :-)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »