Bugaboo Bee +

Hej vänner! Ni som hängt med i våran vagnresa vet ju hur förälskad jag är i våran Bugaboo Cameleon. Det är jag plus vagnen mot världen, hihi :) Fram tills jag besökte Bugaboos huvudkontor förra veckan så har jag varit ganska skeptisk mot Bugaboon Bee som då alltså är en annan modell på vagn än den vi har nu. Jag har tänkt att våran är så liten och smidig så vi inte behövde något annat helt enkelt. Men sedan kom jag ner till Amsterdam, fick för första gången se Bugaboo Bee i verkligheten, provköra, känna & klämma. Och jag blev kär. Med detsamma! Smidigare vagn än denna finns nog inte. Jag vill ha en Bee som resevagn och shoppingvagn, eller Birstavagn som den skulle få heta här i stan. Och tro nu inte att vi ska byta ut våran Cameleon, näe, jag vill ha en av varje. Såklart :D

Drömvagnen skulle vara en Bugaboo Bee+ All Black med denimkollektionen. Eller varför inte en Missonisuflett? ;)
Kommentarer
» Eva

Ser denna då och då i stan. Visst är den smidig för shopping men inget annat. Och om man ska ha en renodlad shoppingvagn med prisklass Bugaboo ska man vara rätt tät..

Svar: Jag tror det handlar om prioriteringar också och hur man lever sitt liv. Jag som är och springer på stan nästan var och varannan dag och dessutom reser relativt ofta skulle tycka att denna vagn var värd sina pengar. Eftersom jag skulle få valuta för pengarna ganska snart. Skulle jag gå på stan två gånger om år hade jag självklart inte tyckt det var värt det :)
Malin & Prinsessan

Härligt att bli förälskad i något!:) Kram

» Lisa

Är bee+ någat att överväga till en nyfödd? sitter och kollar vagnar nämligen och tänkte jag kunde passa på att fråga när du ändå skrev om bee:n.. Känns inte som jag hittar något bra svar någonstans på nätet..

Svar: Man kan absolut ha Bee + till en nyfödd i kombination med en mjuk insats som man lägger i den. Här kan du se bild på det även om denna bild är lite missvisande då det ser ut som att det lutar och det gör det inte :) http://www.bugaboo.com/learn/bugaboo-bee?p_p_id=TabbedPortlet&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_pos=1&p_p_col_count=3&_TabbedPortlet_struts_action=%2Fext%2Ftabs%2Fview&tabs1=tabfeatures
Jag vet att i nere i Europa är det väldigt poppis att ha Bee från nyfödd och framåt medans vi här i Norden oftare väljer Cameleon, enligt statistiken då :)
Malin & Prinsessan

Vet du vad? Jag som tidigare varit lite skeptiskt till bugga vagnarna börjar nu ttrilla dit! Jag har blivit erbjuden att köpa en bekants bugga bee, den med denim. Den är bara ett halvår "gammal" och i nyskick. Vad tycker du, ska jag slå till? ;)

Svar: Haha, jag skulle slå till på en gång :D Inte tvekat en sekund!
Men det beror ju såklart vad ni ska ha vagnen till och i vilken miljö. För oss skulle den bara fungera som shopping/resevagn då det är lite för kuperat här så vi behöver Cameleons stora bakhjul :)
Malin & Prinsessan

Jo just ja, när jag ändå är inne på en "bugga experts" blogg - jag undrar hur det är att ha barnen bakåtvänd? Funkar det bra med lite större barn? Vi ska köpa en ny vagn och vill att Viggo ska kunna åka både framåt och bakåtvänd (skrev ett inlägg nyligen om det, han hatar nämligen att åka framåtvänd just nu).

Svar: Vi har bara Jolie bakåtvänt i den än så länge då jag är för nojjig för att vända henne. Har en kompis som har en dotter på snart två år och hon åker fortfarande bakåtvänd. Det är ju så bra att man vänder på delen på bara ett par sekunder med klicksystemet. Så vill barnet kan det åka framåt och sedan när det blir trött och vill vila/ha tryggheten så vänder man bara :)
Malin & Prinsessan

Jag vill ha missionisuffletten!!!

Puss

Inte den vi klämde på, men en tunika/klänning med "spets" liknande kanter, en typisk sån där som du ska ha på sommaren till gummistövlar, men som också kan användas till ribbade strumpisar + stövlar nu i höst/vinter - tror du skulle gillat den! :D

Åh, gumman, jag har blivit alldeles beroende av er, haha! När ska vi ses? Micke ska träffa några killkompisar imorgon eftermiddag/kväll, men när slutar Mattias? Så kanske vi kunde träffat er innan båda två/alla tre och så stannar jag/jag och Lova kvar och umgås med er en stund till när han åker vidare :D Annars kanske jag och Lovis kan träffa er imorgon eftermiddag medan Micke är iväg och så får vi försöka hinna med dejt allihop på fredag? :D

Puss puss

Vilken prisklass ligger den i? Nu har ju vi redan vagn och en resevagn, men man lär ju få fler barn? haha :D

Svar: Runt 4500-5000 kronor om man beställer den direkt från leverantör :)
Malin & Prinsessan

Den ser verkligen fräsch ut! Jag kan tänka mig att den är riktigt smidig att köra! :-)

Svar: Den är supersmidig :D
Malin & Prinsessan

Bugaboo Cameleon är verkligen en toppen vagn, så det förstår jag att du inte byter ut den. Hade en bugaboo till min flicka de första 9 månaderna men sen fick jag för mig att jag skulle ha en annan vagn. Och så mycket som jag har ångrat att jag sålde den har jag nog aldrig ångrat för nått annat.

Svar: Åh, det kan jag förstå att du ångrar :( Jag ääääälskar våran vagn! Vad har ni för vagn nu?
Kram!
Malin & Prinsessan

jag vill också ha :D
men tyvärr kommer det aldrig gå igenom hos min karl :( buuhuuuu!

ska du köpa? :D borde du inte fått en i amsterdam? :)
PUSS!

Älskar också våran Cam. På min önskelista står Donkey med svart bas och vit top och Bee+ med missoni. Men all black med denim är ruskigt fin :)

missonisuffletten är sjukt snygg!

» Linda

Jag har en bee+ som vår,sommar vagn den är otrolig, älskar den som bara den.. just nu har den gått i ide men längtar tills jag får ta fram den igen :)

Skulle vilja ha en bee+ ab med ocean suflett :D:D:D


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »