Dagens Malin

Hej sötisar ♥ Vissa dagar kan jag ha ångest över vad jag ska ha på mig för något. Jag gillar att blanda lite olika stilar och för det mesta går det bra men då och då kikar den där beslutsångesten jag skrev om i förra veckan fram. Vad ska jag ha på mig? Vilken stil ska jag välja? Hur ska jag matcha? Ja, frågorna samlar sig i huvudet och jag kan byta kläder hur många gånger som helst. Lite knäppt, jag vet, men det är så jag fungerar :) Idag är det en sådan dag och det tog mig en timme att välja denna enkla outfit ni ser nedan. Jag vet inte vad man ska kalla den men det blev en blandad mellanstil och det kanske passar ganska bra så här en onsdag mitt i veckan :D

Det är så spännande med mitt hår nu då det ser så olika ut beroende på ljus. Såhär ser det ut med blixt :)

Tröja - Bik Bok Jeans - Only Armband - Gina Tricot Klocka - Jet Set Addiction Halsband by Maria & Melinda ♥
Kommentarer
» Annah

Oj oj, en timme för att välja kläder. Jag har inte så mycket att välja på och brukar de dagar jag jobbar lägga fram dagen innan vad jag ska ha på mig så går det lite fortare att göra mig iordning även om mannen fortfarande klagar på att jag tar för lång tid ;)

Svar: Haha :) Jag står inte framför garderoben en timme utan det är mer att jag prövar något, sedan går jag och gör något annat, sedan går jag tillbaka till garderoben igen (som att jag förväntar mig att det kommit dit något nytt sedan jag var där sist, haha) och så kan jag hålla på :)

När jag jobbar/har något jag ska iväg till så har jag alltid bestämt mig innan var jag ska ha på mig så då går det undan kan jag lova :)

Kram!
Malin & Prinsessan

Malin

Så fin du är! Tycker att färgen på håret klär dig jättebra! =)
Kram!

Svar: Tack snälla Malin :)
Kram!
Malin & Prinsessan

vad fin du är! :-)

oj, en timme! jag som trodde jag var seg med klädval ;b

hoppas ni får en fin dag!

Haha jag är preciiiis lika. Kan stå en evighet inne i garderoben och rota, trots att vi bara ska vara hemma och dega..

Annelie

Du är fantastisk fin i håret! (såklart är hela du också fin)!

Sådär är jag också när det gäller kläder, fast oftast bara om jag ska till jobbet eller iväg någonstans. Men visst blir det också en extra press när man ska fota till bloggen? Jag funderar alltid extra länge vad jag ska ha på mig på lördagar när jag fotar "vecko-kortet" som jag lägger upp på min blogg! :-)

Jättefin är du i håret iaf!

Stor kram

Svar: Jag har alltid varit så här (innan bloggens tid också) men jag har nog blivit värre nu när jag är hemma och inte har någon tid att passa. Då kan jag hålla på att vela hela dagen :D
Från och med imorgon har du också den tiden, hihi :)

Kram!
Malin & Prinsessan

Anonym

Men herregud så jobbigt, 1 timme för att välja kläder!!!!! Och då är du mammaledig hur skall det bli när du börjar att jobba milde tid.

Ett tips är väl kanske personalshopper så du kan matcha alla kläder du har/köper. Som mamma ledig självklart ska man må bra och ha kläder man trivs i men 1 timme är lite väl mycket tid tycker jag iaf och ändå som du säger vardagsklädd.

Svar: Haha, ja fast nu står jag inte en timme framför garderoben och velar, det missuppfattades nog lite :) Det är mer att jag kan gå till garderoben och kikar, sedan leker jag med Jolie ett tag, sedan går jag tillbaka och tittar i garderoben igen och så kan jag hålla på en timme...

När jag jobbar eller ska iväg till något har jag nästan alltid bestämt mig innan så då tar det max en kvart för mig att välja kläder, klä på mig och sminka mig. Så det är inget problem :)
Malin & Prinsessan

Ååååh, du är så jädra snygg i håret kvinna!!!! Gud vad du klär lite ljusare, kändes som du fick mycket mer volym också! Visst? :D

Jag sitter nästan varje morgon på sängkanten, tittar in i garderoben och säger eller tänker "jag har ingenting att ha på mig" haha, så slutar det nästan alltid med mina svarta DrDenim (har du provat de än?! Annars är det dags att bli beroende nu!) och något enkelt upptill.

När jag jobbar måste jag alltid lägga fram kläder kvällen innan, för då är det sova så längre som möjligt som gäller, vill gärna klara mig på en halvtimme från att jag går upp till att jag ska gå (haha, hur det det gå när vi nu har en liten som så småningom ska börja dagis?!) hemifrån, så det är tight schema och ingen tid för velade i garderoben, haha!

Puss

» Eleni

Jag känner igen ångesten. Jag har den också. Värre än någonsin. Att välja kläder dock, det ångestproblemet har jag nästan alltid haft! Haha. Ibland känns det rätt på en gång man tar på sig det, men för det mesta så byter jag gärna också kläder ett antal ggr innan jag går någonstans! :) Kram!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »