Didriksons Tucky

God morgon vänner! Jag glömde berätta det för er men tidigare i veckan fick jag tag i en rosa Didriksons Tucky till lilla Skruttan. Igår kom den med posten och jag vill nu tacka alla er som tipsade mig om att ta stl.90 till Lillhjärtat. Jag kan nu, liksom många andra, intyga att Didriksons babyoveraller ÄR små i storlekarna! Här nedan ser ni Jolies overall i stl.80 från Ellos bredvid overallen i stl.90 från Didriksons. Som ni ser är det ingen större skillnad. Didriksonsoverallen är 1-2 centimeter längre i benen medans den från Ellos är 3-4 centimeter längre i armarna. För oss passar det perfekt då Ellosoverallen i nuläget är lagom i benen men vi får vika den två varv i armarna. Med andra ord kommer förhoppningsvis overallen från Didriksons sitta bra både nu men även framåt våren :) Hängde ni med mellan växlingarna i snacket? Fråga annars! Kram på er och wieeee, det är ju fredag :DKommentarer

Åh vad fint dom kommer matcha nu, Jolie och Lova, hihi. Jättefin overall iaf och jag hoppas ni kommer bli supernöjda med den!
Hur mår lillskruttan idag då? Bättre hoppas jag. Och så hoppas jag att ni alla tre fick en god natts sömn! Och ja, freeeeeedaaaaaaag! Wey! Kramar!

såååå fin!
:)¨trevlig helg från oss
pussssssssss

Fin! Vart fick du tag på den? :)

Svar: 350 kronor på Blocket :) Superfint skick!
Malin & Prinsessan

Älskar den rosa färgen :) Den passar till bugaboos nya rosa sufflett ;) Ha en fin fedag!

Svar: Hihi, eller hur :D Till sommaren är jag sugen på en nu suflett till vagnen!
Hoppas du också har en bra fredag!
Malin & Prinsessan

Superfin overall. Nu har jag skaffat en blogg. Inte skrivit så mkt än

Svar: Skoj med bloggen :D
Malin & Prinsessan

vilket himla bra fynd. så fin och för en sån liten peng! skönt att det blev rätt storlek till slut med ;) kram på er.

Svar: Ja, verkligen ett fynd :) Denna vecka är jag nöjd med en Didriksons för 350kr och ett par Kavat för 40kr, hihi :)
Kram!!
Malin & Prinsessan

Så fin!

Det är ju verkligen skillnad. Vi har en Tignes som är barnmodell, och den är i stl 80 men är stor på Julia, men passar ändå. Passar garanterat hela vintern, och då är ju hon ganska stor :)

Svar: Ja, jag fick höra av Jolies faster som har en 2½åring att de hade en Didriksons fast i BARNmodell i stl.90 och den satt bra på honom nu. Så han och Jolie har samma storlek från samma märke men det som skiljer är baby och barn ;)
Malin & Prinsessan

Fin den rosa tuckyn är, Melker han en kakhigrön i strl.70(!!), tycker inte storlekarna är små... vad konstigt... Fast våran är inte "ny", den är begagnad (fynd på tradera), men ändå?

Hoppas ni får en härlig fredag :)
KRAM

Svar: Åh vad fin den är på lillkillen! Hur lång/stor är han nu då? Jolie är 75cm lång så våran är ju såklart lite stor men en stl.80 hade blivit för liten för att räcka hela vintern. Att det kan vara så olika på samma märke då?!
Kram kram!
Malin & Prinsessan

Här är Melkers Didrikson Tucky i strl.70:
http://emmashjartan.se/?p=15191

:)

Men rackans vilka söta! :-)

Det är inte sparkar jag känner än utan mer som att den rör sig mycket där inne och igår kändes det verkligen som den levde rövare ;-) Men snart kommer det väl en och annan spark. När började du känna riktiga sparkar ?

KRAM!!

» Eva

Har Jolie testat den? Stella har 80 och jag skulle absolut inte säga att den e liten i storlek. En större skulle bli klumpig och hon skulle inte kunna röra sig nu. Framåt våren får vi nog titta på nått nytt däremot.

» Petra

hahah, samma som madeleine.. ;)

Svar: Lika som väldigt många :)
Malin & Prinsessan

Lovisa

Fiiiin! :-) Den kommer nog passa Jolie perfekt!
Det kan ju vara så att det inte skiljer så mycket mellan storlekarna så det är därför de upplevs olika i storleken. Ofta skiljer det bara ett par centimeter i längden mellan varje storlek.
Bättre lite för stort än tvärtom, de små växer ju så snabbt!
Trevlig helg!

Svar: Den tanken har inte ens slagit mig men det har du helt rätt i :) Skulle vara skoj att lägga en stl.80 bredvid en stl.90 :D
Trevlig helg på dig med! Kram kram
Malin & Prinsessan

Verkligen ett skitbra inlägg Malin, sånt här gillas! Verkligen konkret med storleken och sådär! :)

Svar: Åh, vad glad jag blir att du uppskattade det :D Hoppas ni har en härlig lördagskväll!
Malin & Prinsessan

» Naima

Den rosa är så fin!
Måste vara skillnad när de gäller barn och baby för jag har en del grejer från Didrikson till Neo även vinteroverall, allt i strl 80 och de är förstora fortfarande. Han är ju snart 20 månader och ca 82 cm lång.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »