Eftermiddagsfika

Nu ska jag ta med mig Jolie i bilen, åka till affären och köpa lite fikabröd och sedan åka ner till pappans jobb för att överraska honom med en eftermiddagsfika. Vi behöver komma ut en liten sväng så detta blir en alldelles lagom utflykt. Återstår att se om han blir överasskad - han är ju här inne och smyger då och då, hihi ;)

Iphonebilder från mys inne på Coffe House under gårdagens Lyslördag!
Kommentarer

tror han kommer att uppskatta det otroligt mycket :)

Svar: Ooh ja, det gjorde han :D Hoppas ni haft en bra helg!
Malin & Prinsessan

» Eleni

Vi ses gärna något i veckan. Patrik jobbar natten hela veckan så eftermiddagarna är fri :) Vi tänkte ha någon form av inflyttningsfest på lördag. Vore kul om ni ville komma! :)

På söndagen får vi se hur vi gör med hämtning av Maya eller om hon åker med mamma och pappa in till stan för dom brukar också gå på julskyltningen. Men vilket fall så skulle vi ju kunna mötas upp en stund :) Kram

Så mysigt! :)

Haha, det där problemet känner jag igen. Det är svårt att överraska typ NÅGON eftersom man skriver så mycket på bloggen. Men det blir också tvärt om, som du skrev om förut, att folk plötsligt tror att man skriver precis allt och slutar fråga vad man gör eller hur man mår.. Bloggandets baksida kanske, en av dom iaf!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »