Happy Mama!

Vet ni vad? Igår fick jag en kommentar här inne som gjorde mig så glad. En av mina läsare, Therese, har hittat våran bygel till vagnen! Det känns nästan otroligt att någon hittade den och dessutom att den fortfarande är hel. Även om det inte kostar så jättemycket att köpa en ny så hade det ändå varit dryga pengar med tanke på att vi nyss köpt den vi tappade. Så här har ni en Happy Mama idag med andra ord :) Nu ska jag hoppa in i duschen medans lillan fortfarande sover. PW:n gick tungt idag! Känner att jag tappat mycket under de här 3-4 veckorna jag inte tränat och då speciellt i konditionen. Jag får nog räkna med i alla fall 2-3 veckor innan jag är tillbaka. Vi hörs lite senare igen!

Någon har tagit min gnällmaja och ersatt henne med den här gladfisen! Det gillas av mamman :)

Vinterhjulen är på!

Iphonebild ned mot hamnen!
Kommentarer

Men vad sköööönt att det var någon som hittade den :) Jag har faktiskt tappat en hel del, som till slut lyckas hittat tillbaka till mig, helt sjukt vilken tur man har ibland :O

Helt underbar på på sötaste Jolie, fina bilder :)
Kram på er!

Svar: Ja, ibland ska man ha tur :D Jag har fått igen min mobil på polisstationen en gång. Det är också en sådan där grej som inte känns som att det händer annars. Tur det fortfarande finns så snälla människor!

Stora kramar!
Malin & Prinsessan

Vilken tur i oturen :) Åh vad jag inte saknar vinterhjulen, men set är väl en tidsfråga innan vi måste sätta på dom. Ha en bra dag!

Svar: Vi hade ju inte Bugaboon förra vintern men jag blev faktiskt positivt överraskad av vinterhjulen även om de såklart inte går att jämföra :) Men vi tänkte ha de små hjulen liggandes i bilen så man lätt kan byta när man ska på shoppingturer och liknande :D
Malin & Prinsessan

» maria

Men vilken fantastisk person! :)
Och vad fina vinterhjul. Jag glömde våra hemma så hoppas på lite snö i dagarna.

Puss å kram

Svar: Såg på Twitter att Skruttan är sjuk?! Stort krya på sig!!!!
Malin & Prinsessan

Roligt att kunna hjälpa till:-)

Svar: Tusen tusen tack igen :D
Malin & Prinsessan

Men Maaaalin! Haha vad söt du är. Men du var ju inte alls kort! Jag var bara inne och kikade runt lite snabbt via mobilen på Jollyroom imorse, efter lite ev julklappar/presenter till Elliot och så råkade jag få syn på den rosa. Och jag kom inte ihåg att Madde skrivit att det fanns i rosa (så trodde inte hon sett den), hoppas du får tag i en i butik iaf! Konsigt att dom inte finns i svart tycker jag. Jaja, Elliot skiter nog dock i om han har en svart, blå eller röd pulka han:)

» Emma

Skönt att ni hittade den och denna vagnen är ju så snygg får jag fler barn ska jag ha en sån

Svar: Jag kan varmt rekommendera den :D
Malin & Prinsessan

Sådan överraskning gillar man! Fin bild på skruttan!:) Kram


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »