Mamma, mamma, mamma!

Åh, här hade jag tänkt att skriva ett inlägg om hur mammig min lilla tjej är just nu. Men jag är så trött i huvudet så meningarna och orden bara snurrar runt. Jag kanske gör ett nytt försök imorgon istället men här och nu säger jag tack och godnatt för idag. Stora kramar till er ♥

Lilla älskade hjärtat som är så mammig så inte ens sova middag vill hon göra om inte mamma är med... Bättre att ta en powernap i mamma knä då.
Kommentarer

Puh, känner verkligen med dig, Lova är likadan och vissa dagar är det helt katastrofalt - hon skriker och gråter precis som om vi misshandlar henne, så högt hon bara kan, om Micke försöker ta henne, det är omöjligt, bara jag som gäller. Som tur är går det upp och ned och förhoppningsvis är det en fas som de snart tar sig förbi.

Massa kramar med styrka till dig!

Svar: <3 <3 <3
Malin & Prinsessan

mysigt ändå.

Tipsar om att jag har en utlottning i min blogg nu där du kan vinna en fm sändare till inphone.
kram

ååh, det där kan vara så himla jobbgt. även om jag nog kommit undan ganska bra. här funkar pappa lika bra (ännu så länge haha). men under dagarna när vi är ensamma kan det var lite tröttsamt att behöva ha sin lilla gnällandes och hängandes i byxbenet när man försöker göra något annat en liten stund ;)
kramar till dig. hoppas du får sova gott inatt!

Svar: Åh, hoppas du slipper ett tag till ;) Här är den gnäll hela dagarna och när pappan kommer hem blir hon om möjligt ÄNNU mer mammig. Skriker och gråter som en galning tills hon får komma till mig. Just nu har jag svårt att se det mysiga i det som en del säger, hihi ;)
Kramis finis <3
Malin & Prinsessan

☆ Sessan ☆

Jag vet att det kan vara lite jobbigt den där mammiga perioden, men njut den för snart är den över & allt som gäller är "kan & vill själv" & "har inte tid till gos".

Hoppas du får sovit gott i natt

Kram

Svar: Tack söta! Jag försöker tänka så men det är svårt ibland ska erkännas ;)
Stora kramar!!!
Malin & Prinsessan

» Eleni

Åh, jag känner igen mig precis! Sedan Maya blev sjuk för 2½ vecka sedan har det bara varit mamma som gäller! Visst kan det vara lite mysigt, men det kan också bli ganska jobbigt! En period fick ingen ta i henne, inte ens Patrik(!), då skrek hon allt hon kunde och blev helt hysterisk. Jag kunde inte äta eller gå på toaletten utan att höra hur hon gråter och gallskriker. Riktigt jobbigt! Man känner sig så låst. Men som tur är så kommer väl sånt och går. Nästa gång kanske det är pappas tur, vem vet ;) Kram på er!

mamma är bäst.... o ibland vill man bara få andas. Lucas är mammig ibland. Han kan skrika massor hos Peter men så fort han sen kommer till mig så somnar han. Frustrerande! Speciellt för Peter. Men de är ibland, verkar vara mest kring de där olika utvecklingsfaserna.

styrkekramar. Hoppas du sover gott inatt :)

Linnea - Mamma till Ludwig

Dom perioderna kommer och går. I den här stugan är barnet mammig på veckorna och pappig på helgerna. Rätt frustrerande det också.
Hoppas att det snart vänder för er. Och hoppas det känns lättare idag.
Kram!

Hej vännen min!

Hur mår du>? Hur är det med din gamla rygg o nacke? Får du nån bbra hjälp av mr/mrs naprapat?

Jag mår bara bra! Blev värsta långa ofrivilliga bloggpausen här. min mobil e på lagning o jag har absitnens som fan! haha. kan inte läsa din blogg från mobilen.

vilka galet fina ljusslyktor du unnade dig. tycker de varit så dåliga kampanjer nu det senaste på Campadre. Men där fick du till det =)

Jobbigt meed hysteriskt "mammaperiod" men samtidigt galet sött att hon vill sova i ditt knä. det drömmer jag om att tuva ska göra. så även om det e jobbigt då så njut lite åt mig. ;-)
men jag skulle också ha svårt att bara sitta stil o njuta om de väl skedde. ;-)

massa pussar o kramar till dig min fina norrlandstjej!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »