Mitt hår!

Hej vänner! Eftersom ni tjatat så om det så kommer här nu en bild på mitt hår :) Ljuset är jättedåligt här hemma nu när det är mörkt ute och jag har nog tagit runt 100 bilder för att försöka få en bra att visa er men hur jag än gör blir det inte riktigt rättvist. Men, men det kommer flera chanser så förr eller senare får ni nog er en uppfattning om hur det ser ut :) Detta är som sagt ett mellanläge innan det är dags att ljusa upp det lite med några slingor. Om detta hade varit slutresultatet hade jag absolut inte varit nöjd men nu när det bara är ett steg på vägen så är jag nöjd med tanke på hur mörkt utgångsläget var. Det är lite olika nyanser på det som ni ser men det är ju inte så konstigt med tanke på hur många år av rött och mörkbrunt färgande som ligger bakom. Näe, lite slingor på det här så ska det nog bli bra :DKommentarer

Du är kalassnygg gumman! Och med ljusaslingor kommer du bli finaste pinglan i hela Sundsvall, om du inte redan är det :D

Puss!

14 år

super fint :D me det känns mer som dui mörkare hår :P hihi men ändå lika fin :)

Svar: Tack så mycket :)
Malin & Prinsessan

Emelie

Fint, men oh vad du är fin i mörkt hår. Svårt att se. Men som ovan, det är mer du i mörkt. Önskar jag hade passat i så mörkt hår =)

Svar: Kanske är vanesak? Nu kör vi på ljust ett tag i alla fall :)
Malin & Prinsessan

Super fint :) Och som du säger, slingor på det så blir det super fint!

Svar: Tack snälla!
Malin & Prinsessan

Jag tycker det ser lovande ut!
Vågat att gå från mörkt till ljust (eller ljust till mörkt). Jag är ljus och har alltid velat testa att vara mörk, men så kommer jag aldrig till skott. Känns så drastiskt och tänk om det inte blir bra? Kanske bara borde göra det någon gång och se?

Måste säga att du alltid ser så härligt fräsch ut med, kram

Svar: Ja det är ju lättare att gå från ljust till mörk oftast. Dock inte lika lätt att gå tillbaka om man ändrar sig eller inte trivs :)

Och tack snälla för dina fina ord, jag känner mig då inte alltid så fräsch, haha :)
Kram!
Malin & Prinsessan

» Emma

Kommer bli jätte fint tror jag

Sandra

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Vad fint och speciellt med lite slingor till :) kram

Det gick jättebra!! Så roligt att ha två att leka med, man leker på ett helt annat sätt, lättare och de två leker ju så bra ihop, så det är både avlastande och värmande :D

Är är det mest krämvita bodys som går hem, men jag har börjat gilla svarta tights, stickade koftor och sånt som jag inte alls tyckte om innan - men det ska fortfarande vara matchigt och en färg åt gången räcker, precis som på mig, haha ;D

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Ser fint ut, ska blir kul och se när det är ännu ljusare :)
Man ser ju så annorlunda ut i olika hårfärger. Senaste 5 åren har jag gått från Svart - Rött - Brunt och nu Blont. Så jag har provat allt ;)

Svar: Ja, jag har också prövat många varianter men just blond var länge sedan sist nu :D Så nu kör vi på detta och så hoppas jag att jag trivs!
Malin & Prinsessan

» Eleni

Jag tycker den där färngen var jätte fin! Jag gillar färg med varma toner. Och det hade den verkligen! :) Ser nästan ut som mitt hår på sommaren när det solblekt eller när jag är nyslingad! ;) Hihi. Så det är INGET fel på den färgen som du har nu, så det så! Haha! Kram

Så fin!

Jag är också sugen på att bli ljusare, jag har haft en period med askblont hår och stor trivdes verkligen :-)

Svar: Det kan jag tänka mig att du är jättefin i gumman :)
Malin & Prinsessan

Vad roligt med ny hårfärg! Jag tycker att du passar bra i den här "mellanfärgen" också, men det ska bli spännande att se slutresultatet sen! :-)

Kramar

Kalassnygg Malin !!

Kram på dig !

woooow..snygging! det klär dig så himla fint!

Svar: Men tack snälla du :D
Stora kramar!!!
Malin & Prinsessan

Men åh! Jag tycker det ser skitsnyggt ut! Precis som det är, sådär härligt ljusbrunt liksom som jag flera gånger velat ha fast aldrig riktigt fått till (hos frissan då, men det blir alltid konstig färg på mig..). Tummen upp! Ska bli spännande att se hur det blir sen. När är det dags? :)

Jamen testa torrschampo! Nu har väl du bra volym i ditt hår som det är? Jag använder mitt även fast mitt hår är nytvättat bara för att få, som sagt, volym. Och så blir det liksom inte så glatt som mitt hår annars är..

» emma

Super fint! Du passar verkligen i lite ljusare. :) Kommer bli ännu finare med lite ljusa slingor i det där.

Sandra

Vad fint och speciellt med lite slingor i :) kram

Tummen upp! Men du är lika fin i ljust som mörkt, du har turen att passa i båda! Allt klär en skönhet ;)

Svar: Men tack snälla söta du :)
Malin & Prinsessan

» Sofie

såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå


jävlasnygg!!


nu drar vi o raggar på krogen


eeeeeeehehehe skoja bara (LUGNA MATTIAS)


men jävlar vad snyggt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fin färg! :)

fin du är :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »