Nuär vi igång!

Puh!!!!! Jag och Jolie har precis kommit hem från ett av historiens längsta besök på Ica Maxi. Jag tror vi spenderade två timmar där inne idag. Minst. Men det är ju så himla mysigt att gå runt och kika bland alla fina julgrejer som kommit in, plocka bland glögg, julmust och pepparkaksdeg och bara njuta av stämningen! Det gäller att passa på när man handlar utan pappan, för när han är med ska det gå undan kan jag lova, hihi :)

Nu är vi igång med adventförberedelserna! Lite smått och gott fick följa med hem från affären idag och imorrn tror jag vi ska börja baka och pynta. Så mysigt!
Kommentarer

De lät ju supermysigt :) hihi...jag är sugen på¨att baka pepparkakor någon dag :) Ska nog ta tag i det!

Svar: Nu är pepparkaksdegen inhandlad (där är jag lat, jag gör inte egen!) så imorgon tror jag det blir bak här hemma :D
Malin & Prinsessan

Jag har varit sugen på att baka i flera dagar, men jag vet inte hur jag ska kunna hitta tid till det. Charlie är inne i en krävande period just nu och klättrar på mig om jag inte håller i honom, och han sover max 30 min åt gången, och då hinner man ju knappt börja med nåt... :P

Svar: Tips: Sätt honom i barnstolen vid diskbänken så kan han vara med dig och baka. Här passar stolen in precis vid en av kökslådorna, så den är fylld med "Emma-vänliga" köksredskap och leksaker. Då är hon med, men man behöver inte hålla i henne!
Sofia

Mysigt! Jag har iaf bakat både lussebullar och pepparkakor, men pynta har jag inte börjat med än! Julgardinerna och utomhusgranen kommer nog upp nu till helgen! :-)

Kram

Svar: Åh, kan tänka mig att du vill bunkra :D Jag bakade också allt innan december ens börjat i fjol - ifall ifall lillan tänkte kika ut för tidigt :D
Kramis!
Malin & Prinsessan

Håller med dig Malin! Finns så himla mycket fint att titta på där & håller även med dig om att man kan ta lite längre tid på sig när man åker utan karl! ;-) Mysigt med julstämning!! Fina burkar som fick följa med hem!! :-)

Svar: Haha, ja är mannen med blir det race genom affären ;) Burkarna blir perfekt till årets pepparkakor och knäck tänkte jag :D
Malin & Prinsessan

dom har verkligen superfina saker på ica maxi inför jul :)

Svar: Ja, dom hade faktiskt mycket fint! Nu blir nästa besök Ikea som också brukar ha en hel del fint :D
Malin & Prinsessan

» I

Oj, det är nog bäst att jag inte åker till Maxi. För de verkar ju ha fina saker. Och jag som inte behöver några mer julsaker!

Svar: Haha! Här är det tvärtom - vi behöver mer! Men nu har jag gjort Ica så nästa gång får det bli Ikea :D
Malin & Prinsessan

Åh vad mysigt! Jag ska nog bara lussekatter nån dag här nu tror jag minsann. Fy vad gott! Pepparkakor med kanske, det är Elliots favorit, hihi.

Och "Jolie hälsar att hon vill komma och leka med Jolie i hans fina rum!" hihi, antar du menar med Elliot? :p Det får hon iaf så gäääärna!

Min kille är likadan. Snabbt ska det gå.. Jag älskar att få runt och kolla på all olika avdelningar. Det blir lite dyrare när jag handlar, blir ju inte bara mat då :)

Mysiga burkar!:) Kram

Nej! Du fick tag på alla fina grejer med bockarna på! När vi var där i fredags var typ allt slut :(


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »