Perfekt dag!

Denna söndag har verkligen varit perfekt på alla sätt och vis. Första advent. Glögg. Pepparkakor. Lussebullar. Julmust. Julskyltning. Lite mera glögg. Och så självklart att vara ute och leka med Jolie i snön. Som förälder är det alltid speciellt att uppleva något med sitt barn för första gången och man blir alldelles varm inombords oavsett om det är första leendet eller första gången man är ute och leker i snön. Jag är så tacksam att vi får göra denna otroliga resa med våran dotter! Snart har vi avverkat det första året tillsammans som en familj på tre. Det är så overkligt så snabbt tiden har gått men samtidigt kan jag knappt komma ihåg hur livet såg ut innan våran lilla skatt kom till världen. Vad gjorde vi förra året på julskyltningen? Inte gick vi runt och pekade på tomten och sa "Titta Jolie, Tomten" i alla fall :)

Iphonebild på lillhjärtat från tidigare idag!
Kommentarer

Hihi, kan inte fatta att vi bor i samma land! Här är det full storm just nu - regn och flera plusgrader. Sitter och håller tummarna att vi får behålla strömmen åtminstone ;-)

Jättesöta bilder! Hoppas att Charlie ockås får uppleva snön snart, åtmintone till jul :-)

Kram på dig!

Svar: Ja fy, jag har sett nyheterna nu ikväll och det är ju helt galet vilken storm ni har!
Jag håller tummarna för er här hemma att stormen lägger sig snart och att ni slipper bli strömlösa.
Stora kramar!
Malin & Prinsessan

jessica

Oj har ni snö däruppe.. Mysigt!

Svar: Ja den kom ni imorse snön :D Supermysigt!
Malin & Prinsessan

» Sofia

Ooo vad mysigt med snö.. I Karlskrona är det inte någon snö utan regn och storm. Längtar tills vi kan gå ut och leka i snön med Nova. Ha en fortsatt bra kväll Kram

Ja det är verkligen speciellt första gången med allt:) kram

Åh kan du inte sända all snö till oslo, vi vill oxå laga snögubbar.. hörde att i ôstersund (min hemstad) att det hade kommit massa snö... Jeg vi få den till oslo, har juh köpt pulka och allt till skrutten...och så vill ju jag på fjället och åka skidor:-)

» Maria

Var så sjukt bitter på dig tidigare idag när du skrev att det var snö och laddade upp bildera.
Men nu behöver jag inte vara det då snön öser ner över oss :D
Dock lite nervös över det hela eftersom vi ska ut och åka imorgon, med sj. hahaha. Undra hur det kommer att gå? :)

Du, fick inget svar på förra kommentaren :P
PUSS och Kram i adventstiderna! :)

» Karin

Åh, har ni S N Ö! Vad avis jag blir!
Här har vi bara stormvindar!

Hoppas ni har en skön första advent!

underbara bilder, speciellt den mot mitten.

» Linda

Snö?! Men åh! Ge mig! Typiskt att bo långt ner i landet, hit kommer den väl inte förrän mars... haha.

Oj vad snö! Då finns det hopp för oss i söder med, om än lite senare:) hoppas det håller sig kallt för er nu!

Åh så härlig bild! Vi blev så glad när vi kom till Mora och såg att det var snö, så nu hoppas vi att det ligger hela vägen hem.

» Ellie

Herregud har ni så mycket snö!!, här i lilla skärblacka (i Östergötland ) finns ingen snö så långt ögat kan å utan har regnat och blåst storm hela dagen (mysigt? ehh nej!). Lyllos er:P.

Hahah ja, det är som det mesta nu för tiden då - vi får ta det nästa år, eller vi får ta det när jag är tillbaka i jobb! Så typiskt, lite tråkigt, men också väldigt nyttigt tror jag, speciellt för mig som är en liten shopoholic (du också vet jag ju, hihi) ;D

Hoppas att ni har det mysigt hemma! Kanske ni redan ligger och sover? I så fall hoppas jag att ni sover gott :D

Puss

Ja din tjej med, hur kommer det sig att ni hammade här? :)

» Malin

Känns helt sjukt att se snö... Här i göteborg har vi ca 10 plus grader och igår hade vi värsta stormen... Snö känns så långt bort men för en gång skull så längtar jag faktiskt efter snön, ska bli så kul och se hur Vilja reagerar =)

Svar: Ja fy vilken storm ni verkar ha haft där nere! Snart kommer nog snön till er också :) Hos Jolie tror jag det var lite skräckblandad förtjusning med snön :)
Kramar!
Malin & Prinsessan

Så roligt med snö för dom små, i Sörmland har vi bara vind och regn! Söt bild!

Åh vilken mysig dag och vad söt hon är i snön! Här nere i södra Skåne dröjer nog snön ett tag till tyvärr men hoppas på att vi får lite under julen i alla fall :)

Ååå så fint med all snö! Jag längtar egentligen inte alls efter den för jag hatar kylan. Men det är ju så fint :D Ser också att ni hittade den Didrikssonoverallen, den är så fin och mysig! Älskar den, men tyvärr har Juni storlek 80 så jag vet inte om den kommer räcka hela vintern..

Hihi jag förstår att du glömmer bort att svara, tycker mina 5-6 kommentarer om dagen tar tid ! ;) Vi kommer upp den 19 och stannar drygt en vecka. Så då får vi ses något! Kramis!

åh har ni snö!!! här har vi haft värsta ovädret i natt och resten av veckan ska väl me bli rätt blåsig o dan! Såå avis! Kram


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »