Stolta föräldrar!

Hej vänner! Vet ni vad våran lilla tjej lärde sig igår? Att sätta sig upp från liggandes och att ställa sig upp från sittandes. Alldelles själv. Gissa om ni har ett par stolta föräldrar här! Hennes utveckling går ju framåt var dag och det är så spännande och roligt att följa den. Dock har den lilla detaljen att hon hoppade över just biten med att lära sig ta sig upp från liggandes/sittandes varit ganska påfrestande både för oss och för henne. Varje gång hon har velat upp från liggandes så har det blivit gnäll och skrik, varje gång hon vill upp och gå runt bordet har det blivit gnäll och skrik, upp ner och ner och upp. Ja, ni förstår nog att det varit lite småjobbigt för hela familjen. Men nu har hon alltså lärt sig så länge hon har något att stödja sig mot, t.ex kanten på soffan ni ser på bilderna nedan. Men om vi är stolta så går det nog inte att jämföra med Jolies glädje! Det är en helt annan tjej som är så mycket nöjdare med allting just nu. Älskade lilla Skrållan vad vi älskar dig och är stolta över dig ♥

Jag kan sätta mig upp och ställa mig upp när jag vill nu. Utan mamma och pappas hjälp!
Kommentarer

Åh lilla sötnosen:-) det blir något helt annat när dom klarar det själv...

Jamen sedär ja! Där kom det! :) Förstår att ni är stolta, och jag förstår att Jolie är glad! :) Det blir ju som en ny värld för dom så snart dom lär sig en ny grej! :)

åh lilla gosan, så kul och vad duktig hon är ! :)

Åh vilka söta bilder :) Snart så får du passa dig, snart kommer hon springa fram överallt ;) Tiden går så otroligt fort :)

» Marie

Stortjejen! Hon är så himla söt :)

Härligt Sötisen!:)

Sötnos, det är så härligt när dom lär sig nya saker. Min lilla tjej kom hem från dagis igår och sa bye bye mamma!!

jessica

Sötisen..

Åhh vad kul!!! Så härligt att följa deras utveckling och lycka över att klara det :)

Heja Jolie! Jag väntar på att Charlie ska lära sig sätta sig från krypställning. Trodde det skulle komma samtidigt, men det verkar det inte ha gjort :) Däremot hände en annan stor grej idag, som jag ska skriva om imorrn :)

heja Jolie :)

Där kom det :-) Snart springer hon runt också :-)

» Eva

Åh gud så fin hon är! Vilka bilder =) Och klart att det måste vara superskoj för Jolie att kunna komma upp själv. Väntar bara, snart klättrar hon upp..

Men va skönt för henne! :D Då hoppas jag att det släpper för Julia också, hon är väldigt frustrerad och tror att hon skulle bli mycket mer harmonisk om hon lärde sig. :)

På lördag ska jag på IKEA/birsta :)

Svar: Åh, är det inte löningshelg nu? Lär ju vara K-A-O-S där imorgon, lycka till, haha :D :D :D
Malin & Prinsessan

Sandra

Vad roligt :) vilka snygga kläder hon har på sej på korten. kram

Malin

Härligt Jolie! =) Hon är ju så go, man vill bara krama henne! =) På de här bilderna syntes den lilla röda tonen i håret bra, så gulligt!

Här hemma är det full fart på Jolie, hon går/springer hela tiden, och slår sig mycket...=( Blåmärken både här och var, lilla stackarn, men hon är tuff, hon brås på sin storebror William, Novalie var så mycket lugnare och försiktigare.

Kram!

Går det att vara sötare!? nej jag tror då inte det!
kram på er

Caroline - Mamma till Theodor!

Hon är ju så himla söt, sötaste flicka jag sett! :) Så duktig hon är, de går riktigt fort, snart så tar hon nog sina första steg! :) Theodor tog sina första steg i måndags, och nu är de verkligen full fart hela tiden, går ju så sjukt fort, och man blir ju så glad och stolt med allt dom gör :) hihi. Kram

Svar: Åh duktiga lilla Theodor! Man blir ju stolt över det mesta men jag kan tänka mig att de första stegen värmer extra mycket i mammahjärtat :D
Kram!
Malin & Prinsessan

Vad skönt när hon KAN SJÄLV, märks så tydligt hur mycket nöjdare dom blir då och det kan man ju förstå :D duktig tjej!

Ha nu en underbar fredag och helg! :)
KRAM

Svar: Eller hur, det blev en helt annan tjej på en gång när hon lärde sig :D Nu övar hon flitigt hela dagarna, hihi :)

Hoppas ni också får en härlig helg nu!
Stora kramar!
Malin & Prinsessan

Duktiga, duktiga Jolie! :D Snuttan. Vad skönt det måste när man kan själv. Då kommer ni ha en tjej som står konstant nu då :) Hihi.

KRAM gumman!

Svar: Haha, japp, hon står och står och står ;) Det har hon i och för sig gjort ett tag men det är ju så mycket skönare nu när hon kan ställa sig upp när hon själv vill istället för att gnälla på mamman som inte förstår tillräckligt snabbt att det är upp hon vill ;)

Kram gumman och hoppas ni får en härlig helg!
Malin & Prinsessan

Stora tjejen nu :D

Tack alla fina vänner för härliga heja-rop på Jolie :D

» Sofie

Men åh, va skönt, där satt den! Så knasigt ibland är de som om de helt inte vet om att möjligheten finns...så de inte ens vet vad det är de ska träna på men så plötsligt så bara kan de! Nu kommer säkert den där klängperioden att vara förbi! :) Hon ser så otroligt stor och mogen ut, hon ser mer ut som barn än bebis. Om man skulle jämföra Tuva o Jolie så skulle man tro att Jolie är mkt äldre än Tuva. Kan bero till stor del på Jolies fina långa hår men hon har ett lite mer "Moget" uttryck i ansiktet. :) Haha just det du avskydde ju att jämföra barn... ;-) Aja, men nu va det iaf till din fördel, hihi! =)

Massa stora fredagskramar

PS!
Varför inte visa hela håret? Hihi blev det orange upptill eller Men än så länge ser det bra ut! Men! VILL SE ALLT!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »