Träningskläder på!

Hej vänner! Nu var det länge sedan jag skrev något om träning i bloggen och det har sin enkla förklarning i att jag inte tränat något alls på flera veckor. Nu har jag dock fått klartecken att träna igen med tanke på nacken så nu är det dags att kicka igång kroppen igen! Väldigt välbehövligt på alla sätt och vis känner jag. Tänkte börja lagomt med ett träningspass här hemma nu när Jolie sover sin eftermiddagsvila. Uppdatera mig gärna hur ni ligger till i träningen! Tränar ni? Vilar ni? Är ni friska? Sjuka? Tell me!

Mina favvisträningskläder från Casall är på! Vet även att ni vill se en hårbild, det kommer, jag måste bara tvätta håret först, nu ser det gräsligt ut, haha ;)
Kommentarer

Hm, träning, vad är det? Ungefär så ligger det till. Jag är ju höggravid så några träningspass blir det inte. Däremot försöker jag hålla igång så mycket det bara går, jag cyklar till jobbet varje dag, rör mig mycket på jobbet (förskola) och försöker ta promenader några gånger i veckan! :-)

Kram

Svar: Hihi, det kan jag förstå :) Men du gör det bra som fortfarande cyklar och promenerar. Heja dig!!!

Kram!
Malin & Prinsessan

Avbokade spinningen idag, var lite för kraxig för det... Men imorgon ska jag på ett styrkepass, vila onsdag och spinning torsdag och fredag. Sen ska jag prova ett core-pass på lördagen och sedan ett "blandpass" (kondition+styrka i grupp) på söndag.
Intensivt i helgen då goding åker bort nästa vecka så jag blir ensam med alla barnen = ingen träning.

Du får gärna utveckla ditt inlägg lite med vilka övningar du gör :-) Behöver all inspiration jag kan få då jag överväger hemma träning de kommande veckorna...

Svar: Oj, du har en fullspäckad träningsvecka ser jag :)
Jag får se om det blir mer träning i bloggen, kanske kan komma med några tips och övningar :)

Kram!
Malin & Prinsessan

Anna

Idag kickade vi igång veckan med en barnvagns-pw på 16,76 km enligt runkeepern! Lite mör i benen efteråt! :P
Annars blir det löpning tre ggr/vecka, övriga dagar barnvagnsoromenader! Styrka är nått jag ständigt tänker på att jag borde ta tag i, men har aldrig riktigt gillat det! Vet inte vart, hur, vad jag ska börja! :D

Svar: Härligt :D Jag skulle så gärna vilja komma igång med löpningen men min foglossning vägrar att ge med sig. Så tråkigt!
Malin & Prinsessan

» Sofie

Äh! jag tränar inte alls, jag äter bra och rör mig bra och det funkar fint för mig. skönt. har gått upp 1,5 kg sen efter bröllopet, trodde jag skulle gått upp mkt mer! =)

jag är verkligen ingen träningsmänniska jag haha. men tycker det är viktigt att man rör på sig o får frisk luft o äter sunt =)

Jag tränar regelbundet, innan jag började på skola och bara hade mammaledigt så tränade jag mellan 4-5 ggr i veckan (ibland mer). Däremot nu när jag pluggar och jobbar vid sidan blir det som regel 3-4 grr i veckan, och under examenstresset har bara blivit 3 gånger i veckan, av och till 2.. men om 1,5 vecka har jag jullov i 1 månad, då blir det mer träning..längtar! Jag löper väldigt mycket, har sett det som en enkel och effektiv träning, gått på många pass oxå.. men det jag har lust till nu är att få ett riktigt bra styrke program så jag kan strama mig ännu mer upp... längtar till jullov märker jag! när börjar du jobba? vad jobbar du med? nä nu skall jag återgå till läsningen! ha ett supert pass:-) KRAM

Svar: Vi flyttade när jag var gravid och då fick jag också säga upp mig i samband med det. Men när vi bodde i Åre jobbade jag som Back Office Assistent (ekonomi/admin) och det är även det jag vill jobba med i framtiden. Nu kombinerar jag ju mammaledigheten med det egna företaget och jag hoppas det går att kombinera med en anställning såsmåningom.

Jolie ska börja på dagis nästa höst så fram tills dess kommer jag nog vara hemma som det ser ut nu :)

Stor kram!
Malin & Prinsessan

» Sofie

igen nu e jag inne här för 100e gången...blogga nåt kul! =)

Hej !

jag har fått lungiflammatiton inte så roligt :( men jag ska snart börja träna igen jag tränade på friskis och svettis det är jätte kul att träna där men nu får jag inte träna på ett tag när jag har lungiflammation .

Kram på dig vännen !

Svar: Men fy, stackare! Stort krya på dig till dig gumman!!!!
KRAMAR
Malin & Prinsessan

Idag blev det vila, men det behövdes efter 5 dagars träning på rad. Imorgon blir det gymmet igen så klart. Och en promenad på eftermiddagen. 2 pass pm dagen gäller fram till jul. Vill man ha magrutor så ;-)

Svar: Återigen: Du är GRYM Sara!!!! Heja heja heja på dig! :D
Malin & Prinsessan

Hej!
Har ni köpt ny bygel? Tror att det kan vara eran som vi hittade vid Ica Maxi i lördags
Den låg ute i vägen men är hel

Therese

Svar: Men åh, är det sant?
Det var på ICA Maxi parkeringen jag la den på taket ;) Tog ni reda på den? Vill ni ge tillbaka den i så fall? :)

Kram!
Malin & Prinsessan

Härligt! Hoppas att passet gick bra och att du inte får några "bakslag" nu. Vet hur taggad man är när man har avrit ifrån träningen ett tag! Jag själv känner mig återställd efter förkylningen, men ryggen protesterar fortfarande lite... Ska köra pass ikväll så jag hoppas kroppen är med mig ;-)

Kram på dig!

Jag önskar jag kunde träna men mycket lågt blodsocker sätter stopp för det, jag pallar helt enkelt inte. Jag försöker gå mina promenader iaf om än inte i så raskt tempo som jag skulle önska. Precis som under förra graviditeten så bara läängtar jag tills jag orkar träna igen. Jag vill springa!!! :-) Nu känner jag mej bara tung, trött och otymplig.... :(
Kram

Svar: Åh, jag förstår det :( Hur långt har du kvar? Kämpa på!
Kram kram!
Malin & Prinsessan

Här blir det numera pw´s allt emellan 7km-1,5 mil om dagarna, en vilodag i veckan har jag tillåtit mig, hinns inte promenaden med så blir det ett friskis pass som jag har på dvd, tror det är ett medelpass typ.. Helt klart sporrad av dig och "i min lilla värld" =)

TACK!

Svar: Vad duktig du är och vad kul att jag lyckats peppa lite även om träningen legat nere här i bloggen ett tag :)

Kram!
Malin & Prinsessan

skönt att du får träna igen ´:) Jag tränar ca 3 dagar i veckan o sen blir de promenader. Ikväll blev det dock inställt då Peter har jour o min syster som är den enda som kan vara barnvakt åt Lucas är förkyld. Inte bra om han blir de. Hade ju faktiskt kunnat göra något här hemma men samtidigt var det rätt skönt att bara ta de lugnt :)

Svar: Klart ni ska ta det lite lugnt där hemma :) Jag hoppas lillevännen kryar på sig snart! Förstår att det inte är så bra för han med förkylningar och sådant :(

Kramar!
Malin & Prinsessan

Det går tyvär segt hära.. har gått bra.
Men jaa, nu hänger det väl mest på lång bussåkning, liten deppis-period och tid. + inte alls pepp.
mm..är väl det. Annars så har jag nog inget emot träningen i sej.. men jaa, jag ska väl försöka komma igång med träningen mer snart.

Men usch, det svåraste är nog ändån att skippa godsakerna.. usch jaa.. ett liv utan godis,för en som är rättså sockerberoende, är inte alls rätt.. nee :/

Svar: Åh, hoppas det känns bättre snart vännen! Jag äter också mycket godis, så det är du inte ensam om :)
Kramar!
Seema Lundbäck - Mamma, jag.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »