ZARA

Nu var det länge sedan jag kikade in hos ZARA mest för att varje gång jag är in där vill jag köpa allt, hihi :) Jag önskar verkligen att vi hade den butiken här i stan! Idag hittade jag denna önskeoutfit till lillskruttan! Med den fina tröjan skulle hon bli likis med sin mor då min tröja från H&M nästan är identisk :)

Det var tröjan jag föll för men jeansen är ju så tuffa till!
Kommentarer
» Karin

Åh, jag önskar också SÅ att Zara fanns i vår stad för det finns så mycket FINT där! Man blir som du skriver helt tokig av att gå in där för man vill ha ALLT!

Kram

Svar: Haha, ja det kan vara riktigt farligt att surfa in där ;)
Kram!
Malin & Prinsessan

Det är ju så sött när mamma/dotter eller pappa/son matchar varann :)

Svar: Visst är det :D
Malin & Prinsessan

Så fint! ja det är lätt att gå lös när det kommer till shopping till barn... Alltid när jag skall ut på shopping till mig själv, slutar det alltid att jag kommer hem med något till Amelia istället:-) Dom jeansen var supercoola men Amelia måsta ha löst och bekvämt, kan inte tänka mig att det är så skönt att krypa runt med tajta jeans, eller vad tror du? dom kanske är mjuka?

Svar: Haha, så blir det alltför ofta här med - jag ska handla till mig men kommer hem med grejer till Jolie ;)
Jolie har ett par halvtighta jeans nu och de fungerar superbra. Fast de är iof ganska mjuka. Svårt att veta när man inte kan känna & klämma, därför jag helst vill gå i butiken och inte onlineshoppa ;)
Malin & Prinsessan

Hej hopp, tänkte bara skriva att jag såg er igår em då jag skjutsade hem mamma :) ni var på promenad med någon

Åh så fint :):)

» Elin

Åh va sött! Är " matchningsgalen"! Köpte ett set på zara till lilleman nu när vi va i Gbg, älskar att de har lite snyggare pojk kläder!
Kram

Vilken docka du har!! =) Dessa pupersöta kläder skulla jag kunna tänka mig på min dotter oxå!

Ha en fin dag!

/Bettina

» Eleni

Det är jätte tråkigt att Zara stängde ner här. Förstår inte att det inte gick runt?! Det var alltid proppat med folk fast det var helt enormt stort! Ändå stängde dom ner. Verkligen trist! Önskar någon skulle vilja öppna butiken igen. Men nu ska det iaf öppna en ny butik i deras gamla lokal. Dock inte i närheten av samma kläder.. men spännande att se vad New Yorker bjuder på! :) Kram

de där var snyggt, helt i min smak :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »