Amsterdam på cykel

Jag tänkte berätta för er om tisdagen jag spenderade i Amsterdam, för det är något ni hade velat se, jag lovar :) Amsterdam är en cykelstad utan dess like - alla, och då menar jag alla, cyklar där vart de än ska. Därför hade arrangörerna av resan ordnat så att vi fick en guidad tur med inrikting på design runt om i Amsterdam på just cyklar. Det var verkligen ett fantastiskt sätt att uppleva staden på även om jag ska erkänna att jag var rätt nervös innan vi gav oss iväg. Jag var väldigt ringrostig då jag inte cyklat sedan ungdomens tidiga dagar :) Nu till det roliga, tänk er ett gäng härliga tjejer, sminkade och med vardagskläder, redo för en härlig dag på cyklarna. Lägg nu till regn, inte lite duggregn utan kraftigt regn som piskar i ansiktet! Man kan ju tro att detta skulle dra ner stämningen något men det blev snarare tvärtom. Oj vad vi skrattade när vi cyklade runt i staden, dygnblöta, helt svarta under ögonen och med frisyrer som låg slickat längs huvudet ;)

Härliga Linn innan vi begav oss iväg och fortfarande var torra!

Hela glada gänget (minus våran PR-Johanna som fotade) även detta innan regnet bröt ut till max :)

Amsterdam är så vackert med så fina byggnader! Skulle mer än gärna återvända för att utforska staden lite bättre en dag.

Här får jag nu göra er lite besvikna då jag precis upptäckte att mina bilder på oss efter regnet ligger på telefonen och är Hipstamaticbilder. Men jag lovar att visa er någon godbit framöver ;) Vet även att ni är några som väntar på flera Bugabooinlägg och det är på väg! I kategorin Amsterdam med Bugaboo kan ni hitta det jag hittils skrivit om resan.

Kram och god natt på er ♥
Kommentarer

Haha vad fan, jag såg ju fram emot dom där regnbilderna! :p Snygg jacka du har förresten, hihi.

Och ni är ju såååå gulliga! Fy vad jag velat vara med er idag, Elliot han hade nog också trivts som fisken i vattnet med dom där små snyggisarna :p Jag säger som till Madde, jag har kollat på era bilder flera gånger nu och jag blir så varm i hjärtat av dom. Ni är så fina alla fyra och Jolie och Lova är ju SÅ UNDERBARA!

Hihi vad roligt :) Borås är också en cykelstad och jag håller på att bli påkörd hela tiden haha. Ska bli jättekul att ses på onsdag gumman! Kramis

Haha, snygg bild!

ps. jag lider av stor ångest för att du betalade min mat på flyget, måste kompensera det!

puss!

Svar: Åh, nej absolut inte gumman! Jag hoppas våra vägar korsas igen och då kanske det är jag som är hungrig :D Puss snyggis!
Malin & Prinsessan

Ser härligt ut! :D

» marie

Jeg tjuvlåner bildet av oss alle på sykkel. Håper at det er greit.

Svar: Självklart Marie :) Kram!
Malin & Prinsessan


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »