Att vara egen företagare...

Hej vänner! Att vara egen företagare och samtidigt vara mammaledig är en kombination jag älskar. Det krävs en del pyssel med schemat för att få tiden att gå ihop, men för det mesta tycker jag det fungerar bra. Det blir också många sena kvällar för bokföring, fakturering, planering och annat administrativt arbete, men oftast går även det bra bara för att det är så skoj. Allt är fortfarande så nytt för mig så jag lär mig nya saker hela tiden, och det älskar jag :) Vissa kvällar är dock inte energin på topp och ikväll är en sådan kväll ska erkännas. Jag hade mycket hellre myst i soffan med min kära sambo framför Beck som går just nu eller suttit och svarat på era fina kommentarer ni har lämnat idag. Asch, nu ska jag lämna bloggen och gå tillbaka till arbetet. Vet inte vad jag ville med inlägget egentligen. Säga hej och god natt till er kanske? Hihi :) Vi hörs igen imorgon, då ska vi träffa två tjejer vi längtat efter länge nu ♥

Bokföring på arbetsdatorn och företagsmailen öppen på bloggdatorn, sa vi multitasking? :)
Kommentarer

Tack söta du!
Kan tänka mig att Amsterdam resan var magisk, bara att hänga med lovisa ger ju energi, positivare brud får man leta efter ;)

Ha nu en fortsatt mysig jobb-kväll och en tok mysig dag imorrn, lite avis är jag allt ;)
kram kram

Svar: Gulle dig!
Lofsan

Johanna

Vad hände med bugaboo inläggen? :)

Svar: Det kommer fler Bugaboo-inlägg till veckan :) Har tagit lite paus över helgen... Här samlar jag alla inlägg från resan http://lifestyleblogs.se/malin/category/amsterdam-med-bugaboo/
Malin & Prinsessan

Vad är det för företag som du driver?

Svar: Mamma Boot Camp Sundsvall http://www.mbcsundsvall.se/ :)
Malin & Prinsessan

Åh va roligt att träffa Madde och Lova imorgon!

Sv: Nja, hans rum är väl egentligen inte sådär jättestort men det duger fint just nu :) Det är väl kanske 15 kvadratmeter :)

Det är kul att lära sig nya saker! Hoppas det går fint! :) kram

Vad roligt att driva ett eget företag. Är det tänkt att vara vid sidan av annat jobb? Skulle själv vilja arbeta mer inom träning och hälsa men det är lite svårt när man redan jobbar fullt.

Hoppas du får en härlig vecka!

Kramar

Någon dag ska jag minsann göra detsamma. 3 år i skolbänken. Sen så..

du är inspirerande som vanligt!:) Hoppas du och lilla familjen mår bra, hoppas vi ses snart i framtiden! Kram

Jag är verkligen imponerad av dig och du inspirerar! Jag har läst din blogg sedan vi båda var gravida (men har själv en ny blogg nu) och det är så roligt att ha fått följa med på den här resan - SÅ kul med ditt företag :) Kram!

Så kul att det går bra för dig:) Kan tänka mig att du är en inspiration källa för många! Ha en toppen dag :)

» Sofie

Jafyfan för om man skulle sätta sig o pilla med sånt där när ungskiten äntligen somnat! du ska ha en stor fet eloge!!!!=D

vad roligt att du skra träffa madeleine och lova, ge dem båda en stor kram från mig!!


Puss på rej!!!!

Svar: håller med på den :)
och ha så kul med söttjejerna!
Maria mama2alice

» I

Nej visst kan det vara tungt att arbeta samtidigt, men tänk att vi klarar av att vara hemma med barnen samtidigt som vi arbetar!

» Linda

Hej :) måste bara säga att din blogg headern är så jäkla klockren, och din dotter är toksöt :)

Svar: Haha, tack vad glad jag blir :D
Malin & Prinsessan


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »