Bop&Rock Musical Lion

Hej vänner! Igår fick Jolie ett stort paket av sina kära gudföräldrar när de var här på besök. I paketet låg det ett "Bop & Rock Musical Lion" och det blev genast en storfavorit här hemma. Jolie ligger/sitter som klistrad vid detta häftiga lejon! Lejonet har tre hål där man ska stoppa bollar i och varje gång man stoppar ner en boll så spelar lejonet en härlig melodi. Dessutom blinkar det superhäftigt tycker lilla Skrållan :D Det bästa av allt? Det finns två volymlägen på den vilket uppskattas stort av mamman och pappan i familjen ;)

Tack snälla Sofia & Jocke hälsar Jolie ♥
Kommentarer

Åh vilket fint lejon! Du vet inte var man kan få tag i ett sådant? Snart är det ju jul och vi har ett par små att köpa saker åt ;) Så denna vore kanske inte helt fel! '

Ha en fin kväll!
Kramis

Svar: Paketpappret var från Barnens Hus så det är min bästa gissning :) Och märket är Fisher-Price!
Kram kram
Malin & Prinsessan

» I

Ni får se hur snart ni tröttnar på ljudet ;)

Svar: Det är det som är så bra - bara sänka volymen när man vill ha lugn och ro :D
Malin & Prinsessan

vad Jolie börjar bli lik dig mer och mer. dina ögon ju. (lägg märket till, att i samma stund, så blev jag osäker på, om hon inte också va lik pappan lite med ;) haha.) har för mig, att ni har ganska lika ögon va? du och pappan? :) hehe. det är inte lätt att se likheterna, tycker inte jag :) hehe. nee..
kom på nu, att jag nog måste lägga upp en bild på mina barn, så ni får seja, om dem e lika mig, eller pappan till dem ;) hehe. mm :) kul sånt dänt, med likheter tycker jag :)

fin leksak förresten :) den verkar jätte mysig och kul ju :)

Svar: Ja, det är flera som börjar säga att hon kanske börjar bli liiiite lik mig i alla fall ;) Annars är det nog mest pappas tjej till utseendet!
Malin & Prinsessan

» Eva

Smart leksak! =) Så söt Jolie är!

älskar när det finns flera lägen på ljudet :P /(odjudet) hehe

» Lina

åh vilken rolig grej det där verkar vara:) kanske en julklapp till Aron, hihi... kram på er

den prylen verka juh skoj ska nog köpa sådan ja med... =) ha en fin kväll

Elliot hälsar och tackar för grattis-kommentaren! hihi

Hihi! Åh vilken liten sötnosa! Tror jag det att hon blev lycklig av det där fina lejonet! Att det sen spelade lite va ju extra plus i kanten. ;) Och till detta med volymknappar, tack gode gud säger jag bara! ;D Det finns en hel del saker som skulle varit utkastade här hemma om det inte vore för dessa knappar ;)

Trevlig kväll!
Kram

undrar hur länge ni kommer att tycka den är lika rolig ;) hihi...

» Heidi

Vilket charmtroll, så söt :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »