En dag hos Bugaboo

Hej vänner! Här ska ni få en sammanfattning av dagen jag spenderade på Bugaboos huvudkontor i Amsterdam i måndags. Det kommer komma flera mindre inlägg inriktade på speciella ting men fråga gärna redan nu om ni undrar över något :) Jag hoppas även ni som inte är så inne på Bugaboo gillar inlägget, själv tyckte jag nämligen att den lilla delen om vagnar var superskoj men det allra intressantaste var nog att få lära sig om själva företagat och ryckas med i deras stämning. Jag hade nog suttit som klistrad och lyssnat även om det var tandpetare företaget sålde, haha, så inpirerande! Vi började dagen med att bli varmt mottagna redan i receptionen av människorna som jobbar på kontoret. Redan där började jag känna av den bra stämningen som fanns i hela byggnaden och den känslan växte sig bara starkare under hela dagen. Efter en liten rundvandring i huset blev vi hänvisade till ett showroom där det bjöds på lunch och massor av ögongodis för oss Buggaälskare att känna och klämma på :)

Receptionen var ju bara så häftig med alla vagnar från dåtid till nutid :)

Showroomet var också superfint. Till vänster i bild ser ni den omtalade Bugaboo Donkey som är Bugaboos stora nyhet! Snyggingen i mitten är kära Lisbeth :)

Efter lunchen blev vi presenterade för olika nyckelpersoner inom företaget som alla berättade/föreläste om Bugaboos historia, deras visioner, hur de tänker kring design, hur deras samarbeten kan se ut, hur de jobbar med marknadsföring och även vilka nyheter som kommer nu snart. Vi gjorde vårat bästa för att pumpa dem om information angående framtiden, men den gubben gick inte, hihi ;) Gemensamt hade de alla samt övrig personal som jobbade där att de verkade älska det de gjorde! Man riktigt kände entusiasmen, glädjen och stoltheten som fanns hos alla anställda. Tänk att få jobba på ett sådant ställe! Jag som är så hungrig på att lära mig nya saker just nu och särskilt inom marknadsföring och PR satt och sög åt mig allt de sa som en stor svamp :D

Ni som känner till Bugaboos vision sedan innan kanske märker om ni nu läser att "Parent" är utbytt till "Person" och det ni mina vänner innebär stora nyheter i framtiden :D

Detta är Arneout och han var nog enligt mig den mest inpirerande av dem alla. Han jobbar som desginer och har i sex års tid (!) arbetat med Bugaboo Donkeyn! Från första sketchen till färdiga vagnen. Perfektion är ett av ledorden hos Bugaboo och unikt är ett annat - inget släpps till marknaden förens företaget är helt nöjd. Och då kan det ta sex år, så häftigt!

Detta citat kan nog vara ett av de bästa och det tänker jag bära med mig i huvudet ett bra tag framöver. I love it!

Tjejen som bossade över design vad gäller accossearer berättade att nu i november kommer en ny denimkollektion att släppas och vi var de första att få veta detta. Stolt! Det kommer en åkpåse både till Bugaboo Bee och en till Bugaboo Cameleon och båda är sååå snygga. Vi fick under dagen även lyssna på de olika samarbeten Bugaboo haft där kanske Missoni är det mest kända. Jätteskoj att se hur de samarbetar med allt ifrån de största desginerna i världen till mer kommersiella samarbeten som t.ex Paul Frank. Det ska bli spännande att se vad nästa blir!

Vem vill inte ha denna Bugaboo Bee med Missonisuflett som shoppingvagn?

Vi fick chansen att fråga vad vi ville under dagen så de frågor ni undrade kommer jag svara på i ett separat inlägg. Vi fick svar på i princip allt vi undrade dock var det inte lika enkelt att driva igenom alla önskemål vi hade med oss, haha ;) Lovisa hade även hört att på femte våningen i huset sitter designers och utvecklare och jobbar med superhemliga, framtida projekt. Detta visade sig att det var helt sant och inte ens alla ur Bugaboos egna personal hade tillgång att komma in där. Så trots envisa flörtningsförsök var vi inte välkomna dit, sorry ;)

Som ni säkert förstår var detta en helt fantastisk dag och upplevelse. Innan vi åkte förstod jag inte riktigt hur bra det skulle bli - barnvagnar i all ära men att testköra och lyssna på dem en hel dag tänkte jag!? Detta var sååå mycket bättre och sååå mycket mer än barnvagnar!

Coffebreak med grymmaste gänget! Från vänster: Marie, Lisbeth, Lovisa, Johanna, Linn
Kommentarer

Åh vad roligt att läsa :D

Svar: Vad gad jag blir :)
Malin & Prinsessan

Hoppas du haft roligt =) Kram

» Nina

Vad roligt, känner några som jobbat för bugaboo under åren och alla verkar ha trivts väldigt bra =)

Svar: Ja, jag fick den uppfattningen jag också när man pratade med dem :)
Malin & Prinsessan

Vad roligt att läsa! VIlken chans du har haft som fick åka till Amsterdam!

Vi har bestämt oss redan för vagn och det kommer bli en Bugaboo camelon :-) hihi
KRAM!

Det låter riktigt inspirerande!:). Sista citatet är suveränt och kan appliceras inom det mesta:) Kram

detta är ju jättekul att läsa! Tänkte faktiskt innan att det kanske inte skulle tilltala mig så mycket...vet inte varför, men iaf. Men de är ju kul att höra om andras visioner o hur de marknadsför sig... :) ser fram emot mer läsning från din resa!! hihi

wow! jag bara älskar! :)
mer mer mer mer!! :) hihi

KRAM!

ps, blev ingen träning idag. hade ingen barnvakt. Men en promenad och mysa med fina vänner. Imorgon blir det däremot ett pass, och babysim :)

» Eva

Verkar vara ett hippt och framåt företag! Personligen gillar jag inte om Bugaboo designmässigt och finns även vissa saker i funktion som jag var tveksam till när vi valde vagn. Men alla är vi olika :-)

Lovisa

Vilken häftig resa! Vad avundsjuk jag blir! Bugaboo är verkligen är superbra vagn! Jag älskar den snygga designen och funktionaliteten, känns verkligen som varje detalj är så genomtänkt!
Berätta mer!!!

Svar: Åh vad skoj att du gillade inlägget. Det kommer mer, I promise :D

Visst är det så, allt på vagnen har en mening och det finns inget onödigt alls på den som inte skulle behövas. Det var verkligen så skoj att få träffa människorna bakom företaget och då fick man genast en grym förklarning till varför vagnarna är så bra som de är :D Alltså för att de inte väljer att lansera något som inte är till 100% perfekt!
Malin & Prinsessan


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »