Fröken Gnäll-Jolie

Hej vänner! Här ligger jag nu och myser i soffan tillsammans med mina vänner datorn och godisskålen :) Eftermiddagen har varit väldigt påfrestande då fröken Jolie har haft en riktig gnälldag. Ni vet en sådan där dag när ingenting duger och allt man gör är fel. Tanken var egentligen att jag skulle gå på ett mingelevent hos Birsta City ikväll som jag var inbjuden till men jag fick tyvärr ställa in i sista sekund. Tråkigt då jag tycker det är viktigt att försöka närvara och stödja de lokala händelserna men förhoppningsvis kommer det fler tåg i framtiden :) Jag vet inte om Jolie är extra gnällig och mammig för att jag varit borta eller om vi är påväg in i en ny utveklingsfas igen. Jag skulle satsa på det senaste då det känns som att hon är så frustrerad över att inte kunna ställa sig upp själv, att inte kunna gå eller ta sig dit hon vill på två ben. Lära-gå-vagnen älskar hon samtidigt som den är så läskig! Jag hoppas det ger med sig snart för man kan faktiskt bli lite halvt tokig på detta gnäll hon har för sig just nu...

Jag vill ju så gärna gå mamma, men det är så läskigt! Kom och hjälp mig...
Kommentarer

Lilla Jolie då. Men jag har hört att dom kan bli extremt gnälliga precis innan dom lär sig nåt nytt. Rätt som det är faller poletten ner och hon fattar både hur hon reser sig och hur hon går! Det säger ju bara poff! Hoppas det gör det snart, för både hennes och er skull...

Vad sööt hon är =) Härlig bild i headern på er två också.

Kram
/ Snigelpickan

Svar: Tack så mycket :)
Kram!
Malin & Prinsessan

Jobbiga perioder när det är så, I know. Men det går över! Håll uuuut! Pepp! :-)

Svar: Tack söta Moa, sådana här dagar behövs det pepp :D
Malin & Prinsessan

» Sofie

Jag sätter en hundring på att hon inom en vecka kan resa sig själv mot saker och har ni tur kan hon även sätta sig. Håll ut! :-D Sen så kommer hon vara super glad o mallig och resa sig mot allt o sätta sig!!! :DD


Puss o kram

Åh, låter precis som min lilla.. Hon ålar bara och försöker och försöker resa sig mot saker men fatttar inte hur hon ska få in knäna under kroppen. Hoppas de lär sig båda två snart :)

Svar: Exakt så gör Jolie nu med!!! Hoppas som sagt att det släpper snart för båda våra små :)
Malin & Prinsessan

Hihi så söt hon är syns att hon vill gå :P theja går nått steg men hon är lite rädd för hon sätter sig direkt... Kram

carro

Kryper Jolie än?
Min tjej är lika gammal och hon har varit gnällig i 2 månader, konstant känns det som ;-) Och mammig! Jösses vad hon avgudar sin mamma :-)

Svar: Hon kryper/krälar med en himla fart :D Men det verkar inte duga längre, hihi ;) Nu är det att stå som är hippas här hemma!
Malin & Prinsessan

Ja jag tror absolut på det! Det går ju alltid så snabbt. Vad jag har för mig så verkade Elliot inte alls intresserad av att resa sig men så en dag gjorde han det ju bara. Och efter första gången så gjorde han inget annat och snabbt gick det. Och han blir jua lltid så stolt när han lär sig nåt nytt. Jag kommer inte ihåg om han var gnällig innan men du kanske kommer ihåg att han samma dag reste sig med stöd, lärde sig sätta sig upp och så vinka. Det säger verkligen bara poff! Sätter hon sig upp själv?

Undrar samma som HannaZ, om hon kan sätta sig upp? Det gör inte Julia heller, tror att fattar hon det så fattar hon väl hur hon ska ställa sig upp också. Och står gör hon ju så fort hon får chansen :)

Vi köpte en gåvagn idag, men har inte hunnit testa den så mycket :)

Svar: Fram tills för bara några dagar sedan har hon inte kunnat sätta sig upp. Men nu verkar det ha lossnat och kan nästan sätta sig upp från liggande helt på egen hand :) Hon är även påväg att ställa sig upp i soffan och mot mamma när jag sitter med henne på golvet. Det är nästan så det går men inte riktigt ;) Så där är nog din teori rätt, lossnar det ena lossnar det andra :D
Malin & Prinsessan

Sv: hih absolut...

Hon ställer nog sig upp å går snart innom en vecka :P
Ha en fin kväll

Josefine

Massa massa kramar <3<3<3

Svar: Tack fina du <3
Malin & Prinsessan

Oh herregud! Jag dööör! Vad hände där liksom? hahaha. Gick in på hennes och skulle se om hon uppdaterat och sen gick jag nog in på kommentarerna för att se om hon svarat nån där (man blir ju lite sådär när det inte uppdateras när man är van vid det, så nu tänker jag liksom "undrar om allt är bra där hemma, hoppas det inte hänt nåt!") ja antagligen umgås hon och har lagt bloggen åt sidan. Och så trodde jag nog att jag var hos dig, ser ju likadant ut! Tur att du såg det, jag hade då ingen tanke på vad jag gjort. Om inte annat skulle nog Madde undrat, hahaha

Linnea

Det är inte alls omöjligt att hon saknat dig. Ludwig blir så efter en dag på dagis. Lämning går skit lätt men vid hämtning blir han grinig och ska klänga en massa.

Svar: Jo, det kan absolut vara så men jag tror ändå snäppet mer på det andra alternativet :D
Malin & Prinsessan

Vad roliga vi är. Jag tänker ju lika. Madde kommer garva åt oss imorgon för våra små detektiv-luskningar. Haha. Stört att man tror det hänt nåt såfort nån inte uppdaterat på några timmar. Snacka om bloggskadad.
Nu ska vi sova här, Jens kom just hem med massa saker till Elliots rum och jag är helt i extas, iiih! Nu händer det grejer! På tal om det ska jag fråga en sak men det tar vi imorgon. Sov gott! Kramar!

Men så stor hon blivit sen jag kikade in sist :)

» Madde

Hej på er!!!
Vår lilla Lova har också varit väldigt gnällig. Men jag tror att hennes gnäll beror på förkylning och nya tänder. På kort tid så har allt bara kommit så fort, nya tänder och nya steg. Två steg blev sex steg, och sex steg är nu åtta steg. Tar kanske inte många veckor förrens hon tultar rundor här och har glömt bort att hon kröp från början. Har Jolie varit mycket gnällig när det ploppat upp nya tänder?

Dags att nanna kudden.... Kramisar till er från oss <3


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »