Fyra bloggare och en PR-tjej

Hej söta ♥ Som ni förstår så har jag väldigt mycket att berätta om denna resa - ni kommer att få följa med bakom kulisserna hos Bugaboo, läsa om vad väldigt engagerade människor hade att berätta för oss, höra om vagnarnas och företagets historia, jag ska svara på frågorna ni ställt och givetvis ska vi blanda in lite andra godbitar från resan ;) För att ni inte ska bli helt söndertjatade (för den risken finns, jag har såå mycket att blogga om, hihi) så tänkte jag att jag blandar lite Amsterdam/Bugaboo-inlägg med vanliga inlägg under en tid framöver. Vi kör alltså inte allt på en gång, låter det bra? För att ni ska veta vilka jag babblar om så kommer här en närmre presentation av de grymma tjejerna som var med på resan. Alla är fantastiska på sitt eget sätt och besök gärna deras bloggar för att lära känna dessa härliga mammor!

Lovisa a.k.a Lofsan - en väldigt glad, supertrevlig och inspirerande tjej med många bollar i luften! Mamma till två söta pojkar, personlig tränare och kan ALLT om barnvagnar. Undrar ni något om barnvagnar, vilken som helst, så är det henne ni ska fråga :)

Linn driver bloggen Mama's got the magic och är en underbar finlandssvensk tjej. Hon är mamma till en liten pojke och en prematur-flicka som föddes i vecka 28 efter att vattnet gått i vecka 20!!! Hon har en helt otrolig och väldigt gripande historia med ett lyckligt slut att berätta. Läs gärna mer om det inne hos henne!

Lisbeth driver en av Danmarks största modebloggare som heter It's fashion baby! Trevligare tjej än henne hittar ni inte och hon är förmodligen den snyggaste morsan ever! Hon är mamma till två småttingar varav minstingen bara är 6 månader. Hon gjorde det så bra som klarade av att vara borta i två dagar med alla nybliven-mamma-hormonerna i kroppen, hihi :)

Marie - den mest erfarna mamman av oss alla med sina fyra barn! Minstingen är en sladdis och fyllde ett år nu i dagarna. Så modigt och coolt av henne och hennes man att våga börja om med en liten när de andra barnen är "stora" :) En underbar och glad tjej med ett ständigt leende på läpparna. Norska!

Johanna - våran grymma PR-tjej som var med oss på hela resan! En tuff tjej med en grym erfarenhet från branschen. Allt hon säger vill man suga in och lära sig :D Jag hoppas jag får möjlighet att jobba med henne igen i framtiden. Tyvärr har hon ingen egen blogg än så länge men vi försökte peppa henne till att starta en. Så kanske i framtiden? Hihi :)

Tack tjejer för att ni gjorde resan till vad den blev! Jag lärde mig så mycket hos Bugaboo på deras huvudkontor men ni har lärt mig, peppat mig och inspirerat mig minst lika mycket ♥Kommentarer

det låter som ett kanonbra upplägg tycker jag :)

Svar: Hihi, vad bra :)
Malin & Prinsessan

Jennie

Vad kul att du presenterar de andra bloggarna så här, ska genast in och läsa :)

Svar: Skoj att du gillade det :D
Malin & Prinsessan

Hihi vad söt du är! Klart det inte gör nåt att vi har likadana jackor! :) Kan du och Madde matcha i veckan :p (åh jag vill också vara määääää!).

Vi har också kikat lite på Didriksson, har hittat en svart med pälsluva som jag kärat ner mig lite i. Men jag tror att den är för mindre bebisar, och kanske inte för en vildning som snart springer runt som Elliot liksom. Då fanns det nån turkos och blå och lite så. Men jag är ju så matchig av mig att jag gärna skulle vilja ha nån mer neutral. Men KappAhl har en fin i helsvart, eller jag tror den är fin. Har bara sett den på bild. Elliots kusin har en sån i rött så jag får klämma lite på den i helgen när vi ska träffa dom. Jag tycker alla overaller känns så tunna?! Men det är dom väl inte...

Svar: Kul att du är tillbaka förresten! Även om jag inte är nåt Bugaboo-fan så ska det bli spännande att läsa om din rsa! Ni verkar haft det super!
Hanna Z - Mamma till Elliot

Ska bli spännande att få läsa sen :)

Stina

Har älskat att följa din resa, gör flera sådana! :) kram!

Svar: Haha, vad söt du är :)
Kram!
Malin & Prinsessan

Linn har jag också träffat på blogg galan i fjol när vi "tävlade" mot varande i kategorin Årets blogg 2010, vi var hmm 6 stycken i den vill jag minnas eller va det sju, fy vad amningssenil jag blivit :-)

Vad roligt att resan blev lyckad.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »