Jolie och hennes bästa vän

Hej vänner! Enda sedan Jolie föddes har hon gillat att haft en gosevän vid sin sida. I början var det den röda hunden som skulle med överallt och sedan gick det över till att vara en rosa snuttekanin. Nu senaste har hon valt Nini-Kanini som sin bästis och han ska vara med överallt. Hela tiden! Hon sover med den, hon kryper med den i ena handen och hon leker med den. Ropar jag på henne så är hon så himla gullig, då kan hon börja krypa mot mig för att halvvägs komma på att hon inte har med Nini-Kanini så då vänder hon tillbaka för att hämta honom innan hon sedan kommer till mig. Nu igår fick hon dock ett litet problem. Hur ska man göra när lära-gå-vagnen är det bästa som finns men Nini-Kanini måste vara med? Man kan ju som inte gå med vagnen genom att bara hålla i med en hand :) Jag prövade först att lägga kaninen i vagnen men det gick damen inte med på. Hon blev skogstokig på att hon såg honom men inte kunde hålla honom. Lösningen fick bli den ni ser på bilden nedan. Nini-Kanini blev hängd, stackarn, hihi, men Skruttan blev nöjd :DKommentarer

Man blir uppfinningsrik som småbarnsförälder:). Bedårande söt är hon på bilderna!:) Fina håret! Kram

Åhh så söt!! Klart lilla ninisen ska åka med :)

KRAMAR

Åh, så söt!
Vilja har inte fått något som hon vill ha med sig hela tiden. Vi har haft snuttefiltar, dinglisar, men ännu har hon inte fastnat för något av det.

» Malin

Hihihihi sötisen då!!!! =)

Gu så tiden går fort, snart springer Jolie! Galet

SV: Ja, det är lite trist att lämna den andra bloggen :/ man har ju haft den så länge.

Så gulligt :D

» Eva

Vad gulligt! Hur går det med vagnen och gåendet förresten? Stella gillar att ställa sig och gå lite vid möbler och så men vagnen är än så länge lite läskig. Några steg har det blivit men inte många :-)

Svar: Jolie älskar vagnen men hon vill att vi ska vara i närheten hela tiden när hon går med den, annars är det för läskigt ;) Och väldigt vingligt fortfarande, balansen är inte den bästa hos damen, hihi :)
Malin & Prinsessan

Nemen guuud så gulligt :D Och vilken smart lösning du kom på! ;)

Haha, va gulligt! Som mamma blir man automatiskt extra kreativ tror jag ;) Ha en mysig och trevlig helg. Kram kram.

martiinaw.myshowroom.se

åh så underbart söt jolie är =)

haha åh hon är så otroligt söt :) Ha en fin dag!

Haha men det var det sötaste!!! Smart mammis också ;)

Åh, så himla go och söt hon är! :D Smart att hänga upp kaninen sådär. Viktor får bara ha sin när han är gnällig för att han är trött, och när han sover, men då ska hans med överallt också!

Förresten, jag har en fråga om lära gå vagnen. Viktor har en från MICKI, och där kan man också ha handtaget i de två lägen som finns på eran, men i våran bok står det att i det läget som Jolie har på bilderna ovan ska man ha när barnet är 1 år, är det olika från olika vagnar? De flesta vagnarna är juh från 9 månader, men MICKIs är från 6 månader :/

Svar: Alltså våran vagn är min gamla, så någon instruktionsbok har vi aldrig haft till den :D Utan vi skruvade ihop den och då blev den såhär, hihi :) Däremot har vi skruvat på hjulen så de blir trögare!
Kram på dig!
Malin & Prinsessan

ååååh...så gulligt!!! tiger har också en gosekanin som han ÄÄÄLSKAR. hon är med överallt, men allra viktigast när det är sovdags förstås =)

Men va mysigt. Julia har en snuttefilt som hon gärna har när hon ska sova, men om hon ser den när hon är vaken, så tar hon upp den, kramar lite på den och kastar sedan iväg den.. Hon är väl rädd att vi ska tro att hon är trött! Haha

Hihi så himla söta bilder! Jag känner igen mig lite i det där du skriver med. Vi brukar låta Elliots kanin ligga i sängen och att han bara har den när han sover men han vill gärna bära med sig den ett tag efter att han vaknat, och då ska den också med överallt, och det blir ju lite problematiskt då emellanåt när man bara har två händer, hihi. Sen har han en kossa också, lika som kaninen, och bara han får syn på nån av dom två så kutar han dit och gosar! :)

Jo men vi testar nog utan watcher först. Se om jag kan få nån ro, haha. Vår låter ju liksom även om han inte gör nåt, typ var femte minut brusar den. Vet inte varför.

Sandra

Hon är så fin :)

» Marie

Så duktig hon är :D

Malin S

Hihih.. men vad go!!

» Eleni

Vad gulligt! :) Det är kanske något dom kommer på i den här åldern. Maya har ingen speciell gosis som hon vill ha med. Men hon ska också ha med sig NÅGOT hela tiden. Hon har alltid minst en sak i handen när hon kryper, ställer sig upp eller går. Helst har en sak i varderahand när hon ska klättra på allt möjligt. Ibland går det bra, men ibland gör det ont när man inte är beredd att ta emot sig när man har händerna fulla. Haha. Go ungar! Kram

Tack snälla för alla era gulliga kommentarer <3
Puss på er!

Smart! Och så gulligt att hon ska ha den med jämt :)
Charlie har aldrig haft någon snuttetrasa eller favoritmjukdjur, trots att jag försökt som tusan med diverse mjuka och gosiga grejer! Nej, han ska ligga och pilla med min hand när han ska somna, pilla på naglarna och lägga den mot kinden eller ansiktet. Mysigt kan tyckas, men störande när man måste göra det varje gång man är där och ska stoppa in nappen på natten. Det är säkert mitt fel, jag har säkert gjort något mysigt när han var mini som fastnade i hans minne, men jag skulle gärna byta ut det mot en liten nalle, dinglis eller vad som helst :)

Åh, vad gulligt! Thelma har också en "dinglis" som hon bara äälskar...eller rättare sagt hon har tre :) Som tur är så funkar alla lika bra så vi kan byta ibland mellan lejon, mus och elefant (kan vara bra när de måste tvättas). Thelma lägger sin i gåvagnen och sen skjutsar hon runt på den. Blir hon ledsen och inte går att trösta så funkar alltid dinglis och hon skulle aldrig komma på tanken att somna utan den. Hon har också haft en sån enda sen BB :) Jag märker att den är en otrolig trygghet för henne.
Mvh Therese


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »