KappAhl Shop Online

Hej vänner! Ni har väl inte missat att KappAhl nu öppnar sin onlineshop? Som ni vet älskar jag KappAhls kläder till Jolie men jag börjar även oftare och oftare hitta mycket fint till mig själv där. Nu har vi ju turen att ha två butiker här i Sundsvall men för er som inte har det så har ni nu chans att shoppa via Shop Online, bra va? :) Just nu är det frakfritt och om du dessutom blir medlem så får du 20% rabatt på hela köpet. Det gillas! Torsdagens tips till er.Kommentarer

Nejdå det har jag koll på ;) hihii.. Kram

hehe. japps den såg jag med. & vad glad jag blev ;) att jag tipsade om den, även i min blogg. för nån vecka sen eller så :D hihi.

Svar: Visst är det bra? :D
Malin & Prinsessan

Jag längtar tills magen börjar växa så det börjar synas, men det lär jag väl få ångra att jag har sagt. hihihi

Vi har faktiskt fått tag på en begagnad av en bekant från hudiksvall, och den vagnen är bara använd i 2 månader där sittdelen inte ens är använd. Ibland har man tur :-)

Kram!

Den har visserligen varit öppen i cirka två veckor tror jag.

Svar: Det har den säkert, jag har bara hört om det innan och inte kikat in på hemsidan utan fick mail från KappAhl om det idag :)
Malin & Prinsessan

Men den har ju varit öppen länge? Ett par-tre veckor i alla fall.
Tycker det är superbra! Skulle önska att alla hade webshop, Åhléns skulle ju vara himla bra till exempel :)

Svar: Jo, som jag precis skrev till en annan här ovan så hörde jag om det för ett par veckor sedan, glömde av det, men fick mail om det idag :)
Malin & Prinsessan

Älskar kappahls barnkläder,la precis en beställning med lite fint till mitt lilla troll :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »