Peka&Känn

Hej vänner! Senaste tiden har vi märkt att Jolie är väldigt intresserad av att försöka lära sig forma ord med munnen. Det är fortfarande mest "tihta, tihhttta" i viskande tonläge som gäller men vi märker att hon vill så mycket mer. Självklart vill vi uppmuntra henne när vi ser att hon är intresserad så igår gick vi och köpte en liten present till henne. Presenten var Gosiga Djurboken och den blev en succé med detsamma här hemma :) Vi satt och läste, pekade och kände. Jolies favorit som hon fastnade vid gång på gång var den mjuka hunden. Som hon formade munnen och ansträngde sig för att försöka få till att säga vovve! Det gick inte igår, men snart så kanske? :)

Vi köpte våran hos Akademibokhandeln, men den finns på flera ställen på nätet. Bland annat här.
Kommentarer
» Lynn

Härlig bok.

Carro

Att läsa varje dag är toppen för att främja språkutvecklingen :) Och en mysig stund tillsammans såklart!

Wilbur sa sitt första ord i torsdags (pappa) så det kanske är en idé för oss också att sprinag och köpa något pekbok. :) Han har en, men det är ju roligare med variation. :)

En sån måste införskaffas! Billig dessutom:) kram

Svar: Ja, beställ den via nätet för i butiken kostade den 70kr :P
Malin & Prinsessan

Kan verkligen rekommendera böckerna i serien "mina mjuka vänner"! Maja älskar dem! Djuren har olika lång päls som man kan klappa och känna på. Denna boken som heter husdjur är favoriten http://www.bokus.com/bok/9789174013207/mina-mjuka-vanner-husdjur/

Åh, den lät ju jättebra! Julia älskar böcker, men vi har inte så många bra pekböcker. Det får bli massa böcker i julklapp :)

» Eva

Stella har också den. En stor favorit! Det är så bra att det finns "päls" på djuren då det hjälper till att känna igen. :-)

va mysigt! Älskar böcker :) snart kommer det nog ett gäng ord ur den där lilla munnen :) urhäftigt!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »