Tuff natt

God morgon vänner! Här har vi haft en tuff natt med endast några få minuters sömn. Febern hos Lillhjärtat har varit upp i nästan 40grader och hon har haft det tungt att andas för allt snor och slem. Efter en andra omgång med alvedon, nässpray och nässug fick jag henne vid tretiden att somna till en stund sittandes i mitt knä. Även om jag vet att det bara är en hemsk vanlig förkylning så tycker jag det är så jobbigt att se Lillgumman ha det så jobbigt. Åh, jag hoppas det vänder nu under dagen ♥ Nu funderar jag på om jag ska packa ned Jolie i vagnen och bege mig ut på en PW. Jag skulle verkligen behöva röra mig lite för att vakna till liv och jag tror att det kan vara skönt för Lillskruttan att andas lite frisk luft... Ja, så får det nog bli :)

Puss & kram till er ♥
Kommentarer

Krys på dig gumman!
Kram <3

Carolina

Massa krya på dig kramar till lilltjejen <3

» I

Hoppas att n får en skön promenad!

Krya på lilla tjejen! Känner lika som dig när A är dålig. Man vill ju att deras liv ska vara perfekt hela tiden :)
Hoppas den friska luften hjälper :)

KRAM!

Krya på dig finaste Jolie!

krya på Jolie! Här hemma vaknade jag upp till lillans tredje förkylning på en månad typ.....Börjar bli lite less, den går bara runt runt...Nu är jag & hon förkylda...Härlig dag vi kommer få.....eller inte!=)

» Maria

hoppas hon krya på sig fort lillvännen :) kramar

Stackars Jolie! Viggo skickar en "krya på dig hälsning" :)

Ush inget skoj det där. Här har vi också en tjej som förkylningen bitit på men dock har vi klarat oss utan feber än så länge som tur är. Hoppas ni får en fin dag och njut av din pw :D

Men hua, hoppas hon kryar på sig!

Halloj Malin.
Usch vad jobbigt att lillan är så dålig! Det är verkligen besvärligt när de små är sjuka.
Tänk vad mycket enklare det vore om de kunde snyta sig. Jag vet inte hur Jolie är men mina barn har inte direkt älskat att få näsan ursugen med snorsugen :(.
Hoppas ni tankar ordentligt med energi under dagen så att ni orkar med en ev jobbig natt.

Stor kram

men fy! Stackars liten♥

Huvva, förkylningar på små är aldrig roligt. Julia har bara haft en riktigt jobbig förkylning, och då var det knappt hon sov något på hela natten, förutom korta stunder sittandes i famnen. Men det värsta tycker jag är hostan som kan komma efteråt, det väcker inte alltid barnet men föräldrarna brukar ligga på nålar varje gång det kommer en liten host!

Krya på dig Jolie!

Men stackars liten! Skickar massa krya på dig kramar till lilla J!

Låter jobbigt du! Vincent har faktiskt aldrig varit sjuk , haft tur än så länge:). Men det är bra för immunförsvaret med lite sjukdom! Kram

Här hade vi också en tuff natt! :/ Dock utan feber. Hoppas snart att Jolie är frisk igen. Krya- på- er- kramar från oss!

Fy vad jobbigt.. Hoppas nästa natt blir liiite bättre. Krya på er!

Malin

Stackars lilla Jolie! =( Hoppas att det vänder snabbt. Håller med om att det är så jobbigt att se sina små må så dåligt, man känner sig maktlös. Massor av "Krya-på-dig-kramar" till dig Jolie.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »