Broken Dreams

God morgon vänner! Efter 45 minuters köande igår fick vi oss ett bord på Broken i Åre. Vi hade tur och fick favoritbordet på restaurangen där vi skulle kunnat hänga kvar hela natten om vi inte hade varit trötta småbarnsföräldrar. Man kan inte boka bord på Broken men är ni i Åre och har chansen att äta där - ta den! Så otroligt god mat, supertrevlig och proffsig personal och stämningen är på topp där. Jämt. I love it!

Dålig iPhonebild från Broken. Restaurangen hette från början Broken Dreams (om jag inte minns helt galet...)

Mitt lilla Åre by night!
Kommentarer

Broken är ett stort MUST när man är i Åre, jag älskar verkligen maten där. Att stå i Kö för att få bord är det värt! Me love Broken och Åre, blev lite nostalgisk nu:-) KRAM

Svar: Hihi, gulliga du <3 Det är lätt att dras med och bli nostalgisk när man är i Åre och speciellt på Broken. Alla gånger :D

KRAM!
Malin ☆

vad skönt att det blev en så lyckad kväll. men visst är man tröttare nu för tiden. jag funderar på att ha 25-årsfest men jag vet inte om jag ooooorkar haha! det är ju så skönt att vila när man väl får lov till det ;)
kram!

Svar: Haha, jooooo klart du ska ha 25årsfest gumman :D Men det är som du säger - gud vad trött man är nu för tiden om kvällarna. Gääääsp ;)

KRAM!
Malin ☆

ååh, jag minns när jag var på gran canaria när jag var liten.. då fanns det en restaurang som hette broken dreams och hjälp vilka goda burgare de hade!

Svar: Hihi, åh finns det? Jag har varit mycket på Gran Canaria men kan inte komma på att jag varit just där :D
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »