Glad Valborg!

Hej vänner! Nu är vi äntligen hemma i lägenheten igen och hemresan har gått så bra. Eftermiddagen har vi spenderat hos svärföräldrarna där vi njutit av en liten majbrasa, korvgrillning och mys i solen. Egentligen har jag sådan lust att bara slänga mig på soffan nu men istället måste jag sätta mig med planering av morgondagens MBC-pass, deklarationen och andra företagsrelaterade ting. Packa upp borde vi också göra. Nej, bara att sätta igång som ni hör - jag vill önska er alla en fortsatt trevlig Valborgsmässoafton. Hoppas ni också har fått njuta av en majbrasa ikväll ♥

Lilla majbrasan!

Kusinerna åker skottkärra med farfar!

I ♥ Kaffe!
Kommentarer

Åh så mysigt ni verkar ha haft det! Och vad kul med skottkärrsåkning! Det var ju typ det roligaste som fanns när man var liten, hihi.

Svar: Åh, ja verkligen supermysigt! Jolie blev så suuuuur när hon inte fick åka mer, hihi :)
Malin ☆

Det bästa som finns är ju att få gå till frissan och bli ompysslad, älskar´t! :) Jag måste alltid vänja mig ett par dagar innan jag bestämmer mig, oavsett om man gör annan färg eller bara fixar utväxten så blir det ju sån skillnad tycker jag. Och så vill jag gärna tvätta det och fixa iordning det själv en gång med, haha.

Åh ja, klart det är familjemys på Valborg numera. Även om ena halvan av min familj sover och den andra är och kollar på fotboll. Haha.

Svar: Haha, här sover också en halvan nu och den andra tränar ;) Men fram tills dess var det familjemys, hihi :)

Ja, det tar ju alltid ett par dagar innan man vant sig och bestämt sig angående det nya på håret oavsett om det är stort eller litet ;) Jag har sådan beslutsångest vad jag ska göra nu. Antingen gå på med slingor igen och försöka få bort de röda tonerna och bli blond en gång för alla eller lägga i något ljusbrunt? Lutar mot det första samtidigt som det känns onödigt att slita mer på håret om jag nu ändå ska bli lite mörkare igen till hösten... Jaja, vi får se ;)
Malin ☆

Ja, deklarationen. Kanske bra att göra klart den idag då! Undra om jag måste göra så mycket mer än att bara godkänna.. hoppas inte ;)

Kram kram

Svar: Åh, jag har massor att göra med min i och med företaget... Kommer sitta hela dagen lång idag tror jag ;)

Kram!
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »