Snö, rusk&slask

Snö, rusk, slask och ett härligt gäng på fyra tappra mammor. Så såg premiären av Mamma Boot Camp ut idag! Det var verkligen på gränsen att vi körde idag med tanke på vädret och det kom in många avbokningar imorse men jag är så glad över att vara igång och vill även passa på att ge stort cred till de mammor som kom idag. Heja heja! Tack söta ni för lycka-till-önskningar i förmiddags. Nu ska jag ta en varm dusch och se om jag kan få på mig något annat än blöta träningskläder :)

Iphonebild från Fagerdalsparken (där vi håller till) igår då jag var där och kikade läget. Idag låg där massor av tung blötsnö. Bläää! 
Kommentarer
Sara

Ja man kände sig verkligen duktig som tränade i detta väder..! När man kom dit så var det ju faktiskt ingen fara, det gick ju bra trots snön.(förutom blöta fötter och en vagn som körde fast lite :-) )

Svar: Haha, ja det är ju oftast skönt när man väl är ute. Men vi kan ju ändå hålla tummarna för liiite bättre väder i framtiden ;)
Malin ☆

» Lena

Vad tråkigt att snön skulle komma på premiären. Men bra att det funkade ändå. Man börjar bli trött på vädrets humörsvängningar, den borde bestämma sig att bli riktig vår nu och inte gå fram och tillbaka. Kramar :)

Svar: Håller verkligen med dig! Frustrerande när det svänger hela tiden och när man hinner få falska förhoppningar på att våren och värmen är här, hihi :)
Kram!
Malin ☆

Vilken otur ni hade med snö! Kan tänka mig att många tappade peppet när det blev snöoväder! Jag körde mitt allra första MBC-pass idag, och vi hade som tur var uppehåll (snön började vräka ner när jag kom hem). Om du vill veta hur jag upplevde första passet kan du läsa här: http://byvanilla.blogspot.se/2012/04/forsta-passet-med-mamma-boot-camp.html

Hur många deltagare är anmälda till MBC hos dig?

Kram

Svar: Vad härligt att du är igång med Mamma Boot Camp :)

Passen ser nog lite olika ut då mina deltagare aldrig skulle få springa. Jag har heller aldrig hört någon säga att det varit lättare än förväntat - snarare tvärtom, hihi :)

Hoppas du trivs med träningsformen och kommer att fortsätta!
Jag har i skrivande stund strax över 20st anmälda men det droppar in fler hela tiden. Superskoj!

Kram på dig
Malin ☆

Suzanne

Tack för ett BRA och GIVANDE pass idag!
Skrämmande dock att inse hur i dåligt form jag o min kropp är efter 3 barn och trots att det gått så pass lång tid som 1 år efter att Rasmus föddes. Men, jag är fast besluten att ändra på detta nu!!

Kram

Svar: Tack själv Suzanne!

Det händer så mycket med kroppen efter en graviditet och givetvis är man ännu svagare när kroppen burit på tre barn. Helt naturligt! Men nu är du igång och på rätt väg :)

Kram på dig
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »