Speciellt

God morgon darlings! Vi har vaknat upp till strålande vårväder och vackra Jämtland visar sig från sin bästa sida. Vi ska alldeles strax åka in till byn (mina föräldrar bor ett par mil utanför Åre) för att möta upp några vänner som jag inte träffat på länge. Vid närmare eftertanke har jag inte träffat dem sedan vi flyttade från byn. Åre är verkligen speciellt på det viset - man arbetar och lever så tätt inpå varandra under lång tid för att sedan splittras när var och en flyttar hem till sitt igen. Väldigt speciellt och jobbigt men även fint de gånger man lyckas hålla kontakten. Nej, nu får det vara slut på mitt förmiddagssvammel. Hoppas solen lyser på er med idag! Stora kramar ♥

Liten tjej i ny topp och kjol från H&M
Kommentarer
» Eleni

Finaste lilla Jolie!! :) Super söt i kjolen verkligen! :) Maya sprang omkring hela dagen igår och ropade "Olie, Olie".. Hihi. Hon saknar visst sin bästis! :)

Tänkte på porslinet här om dagen, hoppas P kommer ihåg att höra av sig till Matte och åka förbi och hämta det efter jobbet! :) Hoppas ni får en super mysig dag!!
Massa kramar

Oj så himlafin kjol riktig sommarfin =)
så söt i hårbandet där =) önska min tjej ville ha hårband...
Här är det ingen sol alls idag tråkigt nog men den kanske kommer under dagen kan juh alltid hoppas... Ha en fin dag

Svar: Åh, ni får träna och träna med hårbandet, hihi :) Hoppas solen kommer snart - vi har haft helt fantastiskt väder hela dagen!
Kram på er!
Malin ☆

Kul att hålla kontakten ändå!:) Kram

Svar: Ja, det är jätteskoj när man lyckas med det :)
Hoppas du har haft en bra dag!
KRAM!
Malin ☆

Fina Jolie! :-)

Det måste vara helt underbart att vara i Åre nu! Jag hoppas vi beger oss dit snart om det bara så skulle vara en tur över dagen :-)

Ha en fin dag fina du! Ingen bebis än ;-) hihi

Kramis <3

Svar: Det är helt underbart här! Vårvinter när den är som bäst :D
Vi längtar efter lilla bebis här med er - kom nuuuuuuuu ;)

Kram vännen!
Malin ☆

Härligt med strålande sol. I Oslo är det grått och regnigt idag med :( Hoppas Ni får en fin dag, kram!

http://martinalouise.wordpress.com

Svar: Åh, hoppas solen kommer till vackra Oslo snart!
Önskar dig en fin kväll!
Kram kram
Malin ☆

Men HJÄLP vad lillskruttan har växt! Här går det undan. Så söt hon är. Saknar faktiskt dina inlägg om henne, men jag förstår ju samtidigt varför du valt bort att skriva om henne

Svar: Hihi, ja hon växer och växer :) Jag förstår dig och kan ibland själv även sakna både att skriva om henne men framför allt att ha allt dokumenterat. Men beslutet att blogga mindre om henne känns så rätt och bra i hjärtat!
Malin ☆

Nilla :)

HM har så mycket fint på barnavdelningen nu (ja på vuxen med för den delen, men jag gör allt för att blunda för det, ha ha). Traskade runt på barnavdelningen här om dagen, hamnade på tjejavdelningen bland allt sött trots att jag skulle titta på pojkkläder till min kompis lilla son. Jolie är så fin i sin nya outfit :). Njut av dagarna "hemma"i Åre. KRAM

Svar: Hihi, ja det finns farligt mycket fina vår/sommarnyheter till de små nu. Sådan tur att Jolie valde att byta storlek just nu så jag har en anledning att shoppa loss rejält, hihi :)
Hoppas du haft en bra dag vännen!
Kram!
Malin ☆

Hoppas att ni har haft en riktigt mysig onsdag med vännerna!

Kramar Nina

Svar: Vi har haft en toppendag, tack, Nina :)
Hoppas eran kväll blir bra!
Kram!
Malin ☆

Men så underbart söt liten tös!!!

Letar nya mmammabloggar, lust att ta Bloglovin-följe?

Hoppas du får en fortsatt trevlig onsdag!

Svar: Du är varmt välkommen att följa mig - själv använder jag mig inte så ofta av BlogLovin' :)
Hoppas du får en bra kväll!
Malin ☆

» Lina

Sötaste Jolie :)

Svar: Hihi, tack hälsar hon här ;)
Malin ☆

Emma Danielsson

Välkommen till västra jämtland, till finvädret som va igår, underbart, idag är det ju sämre men på söndag ska det vända och bli toppen väder på början på nästa vecka tydligen:) hur länge blir ni kvar?! /Emma och Theo*

Svar: Åh, hoppas finvädret kommer tillbaka lite snabbare än söndag :D Vi åker hemåt igen på måndag!
Kram på er!
Malin ☆

malena

Åre och småstadslivet verkar härligt.:) Jag kommer själv från en småstad, men i Finland. Kan du tänka dig att flytta tillbaka till Åre?


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »