Träning&Inspiration

Idag blev det bara ett "mjukispass" här hemma i träningsväg för min del. Med det menar jag lättare träning av hela kroppen - mest för att mjuka upp och känna vart jag har musklerna. Känner mig inte helt pigg i kroppen och jag tror att Åreresan kommer göra mig gott. Vet med mig att det inte brukar bli så mycket träning när jag är hemma och hälsar på och jag tror faktiskt att det kan vara vad min kropp behöver just nu.

Älskar dessa bilder - de ger mig energi! Måste bli bättre på att fota träningen. Bra att ha för att peppa igång!

Fick en kommentar om att det är lite träning här inne för att vara en träningsblogg. Min blogg är inte en träningsblogg utan en feelgood/inspirationsblogg där träning är en liten del. Just nu känner jag dock att jag inte inspirerar något alls men jag tror även detta kommer vända när jag tankat energin hemma ett tag. Jag hoppas så i alla fall!

Tack för att ni stannar kvar och läser även när bloggen inte är på topp. Det betyder mycket för mig och det är även det som gör att jag vet att min inspiration till att blogga kommer att återkomma inom kort. Tack ♥
Kommentarer

<3

Svar: <3
Malin ☆

Du ger mig alltid inspiration vännen, så mycket glädje och kärlek i dig <3

Massa Kramar

Svar: Tack gumman - du är bäst, alltid fina ord på lager <3
Malin ☆

Men oj va mycket fina ord, nu blir jag rörd ända ut i tårna. Tack o bock... undrade mest vem du pratade om ;) Men de värmer långt inne i hjärtat! De är pepp för mig :)

Klart vi stannar kvar! Amen, hallå eller, här kan man ju inte bara lämna hur som helst! Nä någon måtta får de va. Här hänger man ihop i vått o torrt :) Håller med dig, underbara peppbilder! Hoppas du får lite energi, ibland hamnar man på sparlåga och behöver ladda batterierna igen.

KRAMAR O SUSSA SÖTT <3

Svar: Varenda ord är sant <3

Och TACK - du har gjort det igen :)
Stor kram!
Malin ☆

» Maria

Massa massa kärlek! <3

Svar: Tack hjärtat <3
Malin ☆

Ser grymt ut! Idag vart det vila för min del men Imorn kör jag igen.
Ha det så bra uppe i Åre. Alltid skönt med nära till mam och pap. Kraam!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »