Äpple

Fredag igen men, åh, denna fredag känns inte riktigt lika underbar som alla andra. Efter helgen är nämligen vår gemensamma semester slut och det är dags att återgå till vardagslivet på riktigt. Dock så kommer det säkert bli skönt på sitt sätt när vi väl är inne i det men just nu känns det så avlägset då solen strålar och sommaren bara är så där underbar. Nåja, leva i nuet är ju ett rätt bra uttryck och det ska jag se till att göra hela helgen. Ska strax göra mig i ordning för en lunchdejt med en av mina närmaste. Hoppas på att vi blir klar med renoveringen senare idag också så att vi kan njuta helgen fullt ut sedan. Svammel, svammel :) Happy friday!Kommentarer
Suzanne

Ja njut nu av era sista gemensamma lediga dgr denna sommar och passa på att se fram emot och drömma om alla era nästkommande =)
Min Ante började jobba i måndags, men det blir en liten mjukstart för imorgon åker hela familjen till Uppsala för att på söndagmorgon åka vidare till Krets i en vecka.

Kram Suzanne

Svar: Men vad härligt för er! Njut så mycket ni bara kan och sug åt er av solen och energin :D Har en vän som är där nu och det verkar helt underbart!
Kram kram!
Malin ☆

Hoppas du och familjen får njutan av en härlig helg nu. Själv hoppas jag den går snabbt för jag ska spendera den på jobbet haha ;)

KRAM!

Svar: Haha, åh, det förstår jag! Håller tummarna att våran helg blir lång och härlig och att din går snabbt snabbt ;)
Kram gumman!
Malin ☆

Sandra

Ser ut som ni haft en jättehärlig dag :) inge kul och jobba när det är så härligt väder. hehe. men är ledig 2 dar nu. så som du sa, hoppas solen är med oss hela helgen. här ska jag och en kompis ner på Allstar och käka om en timme :) trevlig helg :) kram

Svar: Håller tummarna att solen stannar så du får ett par härliga lediga dagar nu :D Hoppas ni har det trevlig på Allstar!
KRAM
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »