BVC

Hej vänner! Vi har varit till BVC nu på morgonen för att ta 18-månaderssprutor. Egentligen skulle vi gjort det i samband med kontrollen tidigare i somras men då Jolie varit sjuk till och från hela sommaren så har vi fått skjuta på det. Nu är det i alla fall gjort och det gick superbra. Lillhjärtat rörde inte en min och var mest upptagen med att försöka fånga såpbubblorna som Anna, vår BVC-sköterska, blåste. Känns konstigt att nästa kontroll är först när Jolie fyllt 3 år, då kommer hon ju vara stortjej på riktigt :) 20120821-103221.jpg 20120821-103229.jpg 20120821-103239.jpg Passade på att ta en omväg och gå en PW när vi ändå var påklädda och ute så nu ska jag ta en snabbdusch och sedan väntar lunchdejt med dessa godingar. Vi hörs senare under dagen!Kommentarer

Vilken fantastiskt söt tjej du har!

Namaste

Svar: :)
Malin ☆

» Erica

Du som är van bugabooanvändare. Vad har du för regnskydd? Bugaboos egna vågar jag inte ens packa upp för då får jag väl aldrig ner dom igen...

Svar: Använder Bugaboos egna :D Svårt att få på i början innan man hittat tekniken men annars tycker jag det fungerar bra. Är dock väldigt dålig på att använda regnskydd överlag ska erkännas :)
Malin ☆

» Malin

Vad jobbar du med? :D

Svar: Jobbar med mitt företag (http://mbcsundsvall.se) som är ca 50% och söker en anställning inom ekonomi/administration på 50% :D
Malin ☆

Anonym

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Nästa kontroll är när hon är 2,5 :)

Svar: Nej, här är nästa kontroll vid 3 år. Är olika beroende på vart i landet man bor har jag märkt :)
Malin ☆

Fia mamma till Kaspian

Vi har kontroll vid 2,5 år nästa gång, toklänge tills dess ju! Tycker det är så spännande varje gång att se hur dem växer :-)
Hur stor var Jolie nu då?
Herregud vad söt hon är, som en docka!!

Svar: Ja, det är superspännande :D Vi vägde inte idag utan tog bara sprutan, själva läkarkontrollen gjorde vi tidigare i somras. Men jag skulle tro att hon väger runt 12kg nu och är ca 85cm lång :)

Kram på dig!
Malin ☆

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Hon är så underbart söt din lilla tjej!

Svar: Tack tack hälsar Jolie här :)
Malin ☆

Oj, det är ju ganska länge till 3 år! Konstigt att det skiljer sig så i landet? Här har vi 2-årskoll också, så snart är det dags för mini att visa vad han kan :-)

Kram på dig!

Svar: Ja, man har ju lärt "känna" många mammor runt om i landet via bloggen och det verkar vara väldigt olika med åldrar och så. Rätt konstigt egentligen kan tyckas, det borde ju vara lika överallt :)

Kram <3
Malin ☆

Men oj va söt hon är :) sååå fin i sina nya kläder :) hihi

Svar: Hihi, mamman här älskar hennes nya kläder ;)
Malin ☆

En sådan söt tjej!

Svar: Tack :)
Malin ☆

Åh gumman då.. jag som INTE behövde mer kläder till Ellen.. nu måste jag spana in kjolen igen, när jag ser hur fin den var på Jolie <3

Ellenor

Gud, så söt i nya kläderna! Älskar kjolen :) måste nog kika om den finns till min tjej här i stan.. :D (bor uppe i Gällivare) Ha en fin dag.

Svar: Åh, ja gör det, den är så mjuk och skön och dessutom toksnygg :D
Malin ☆

Rosanna

i vår kommun har dom tagit bort 2 års kontrollen pga ekonomin,,, jättesynd:/


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »