Dejt med solen

Nämen hej på kvällskvisten! Vi satte renoveringen på paus för en dag och har istället spenderat hela våran dag utomhus. Direkt efter min prommis imorse svirade vi om till badkläder och begav oss till Himlabadet där vi sedan spenderat större delen av dagen. Så himla härligt med högsommarvärme så här på sensommaren när man nästan helt givit upp hoppet om sol och värme. Som jag skrev på Twitter innan idag så är det nästan så att en bra sommardag förlåter resten av denna så kallade sommar. För visst ÄR den svenska sommaren härlig när den visar sig från sin bästa sida?

Sex bilder från dagen!

Nu ska jag gå ut på balkongen för att måla hyllor och samtidigt passa på att njuta av dagens sista solstrålar. Vi har bestämt dejt med solen imorgon med så hoppas att den inte drar sig ur, hihi :)

Kram!
Kommentarer
caroline

Hej Malin jag undrar om du har kvar Jolies Didrikson overall och i så fall vill sälja den?

Svar: Önskar att den passat en vinter till för den är ju sååå fin, men ja, förmodligen är den på tok för liten och jag kan absolut tänka mig att sälja den vidare :D
Malin ☆

Underbart! Själv har jag varit inne och jobbat idag, men jag är sååå glad över den soliga dagen jag fick igår :-)

Kram på dig!

Jamen mycket bättre! Den där väskan måste jag knipa nästa gång jag är i stan, innan dom tar slut. Gärna brallorna och tröjan med....

Här har vi med haft sommarvärme i flera dagar nu. Barnen har fått bada och haft vattenlekar på dagis idag, mkt uppskattat! :) Medan vi andra typ svettas ihjäl och helst hängde i skuggan eller doppade fötterna, hihi.
Puss!

Svar: Åh vad härligt och vad skönt att de får leka med vatten på dagiset :D Hoppas det går lika bra idag gumman!
Puss!
Malin ☆

Ååååh, smälte när jag läste din kommentar från mobilen igår - vi längtar efter er <3

Svar: <3
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »