Kläder

Vi har spenderat förmiddag på Ikea för att byta en lampa och köpa lite annat småplock till kontoret. Tog även en sväng i klädbutikerna för att leta en höstjacka till Jolie men det ekade verkligen tomt på den varan. Hoppas det kommer in lite i veckan för det börjar snart vara dags att klä på oss lite mer när vi går ut genom dörren. Visst är det förresten svårt att klä sig den här årstiden? Det växlar ju så snabbt mellan varmt och kallt, sol och regn. Fick i alla fall med mig lite andra nya kläder till Jolie och jag kan visa er senare om ni vill. Apråpå kläder så tänkte jag ordna en Jolie-Bloppis inom kort. Kanske redan ikväll :) Nu ska vi röja här hemma. Kram kram!Kommentarer

Ja, visst är det svårt att klä sig? Oftast slutar det antingen med att man fryser eller är alldeles för varm!!
Letar också höstjacka, en till förskolan, som ska tåla allt ;) säg till om du hittar nån..
Och såklart vi vill se det ny inköpta!! :)
Kram!!

Svar: Ja, så är det verkligen! Frös som en tok imorse när vi begav oss iväg och var hur varm som helst senare när vi kom hem ;)

Jag är på jakt efter tvärtom - mer en fin/hänga-på-stan-jacka. Men tyckte det fanns mycket fina vind/regn-jackor så ut och spana nu, hihi ;)

Kram!
Malin ☆

Åh vad roligt det vore med en bloppis :D

Svar: Nu är den uppe :D Kram!
Malin ☆

Roligt med bloppisar ju :)
Trist att det inte kommit in höstjackor än..

Svar: Ja, jag trodde det skulle krylla av fina höstjackor men såg inte en enda fin/hänga-på-stan-jacka :( Kommer förhoppningsvis snart!
Malin ☆

Kul med bloppis! :-)

Klart vi vill se kläderna!
Och kul med bloppis! :)

Svar: Vad kul att du tycker det :) Kram på dig!
Malin ☆

Polarn o pyrets skaljacka är ju guld värd nu i höst, innan kylan drar igång kan den användas som den är och sen köper du bara en windstopper så håller Jolie sig varm o go fram till vintern kommer :)

Svar: Åh, tack för tipset men vi har redan bra skalkläder/vind/regn :D Är mer en finjacka jag är på jakt efter nu :)
Malin ☆

ja men verkligen svårt!! Väderväxlingar utan dess like. Man hoppar i jeansen för att senare under dagen svettas ihjäl i dem.

» Ika

Ja det är verkligen svårt att veta hur man ska klä småbarn denna årstid ;/
Bloppis gillas! :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »