Lördagsträning

Good morning sunshines! Trots att Jolie har sparkat på mig hela natten och sömnen har varit dålig så har jag vaknat pigg och full med energi idag. Underbart! Frukosten ligger i magen och jag ska nu ut i solen för att köra ett pass Tabata. Planen var från början att fokusera på ben och bål men efter att jag kom på mig själv har jag nu ändrat till armar och bål. Armar är nämligen min stora svaghet medans ben är min styrka. Måste alltså bli duktigare på att lägga in mer armträning! Vad är eran svaghet respektive styrka?

Träningskläder från Röhnisch, älskar, älskar mina byxor och tänker köpa ett par likadana fast med långa ben nu inför hösten!

Ursäkta röran i bakgrunden - vi bygger ju om ;)

Nej, dags att sätta fart - på med varmare kläder då termometern visar nio grader (hoppas solen värmer snabbt idag) och ladda vagnen full med leksaker så lillhjärtat blir nöjd. Hoppas ni alla får en härlig lördag!
Kommentarer

Samma här, nästna inga muskler i överkropp men desto mer i ben - älskar benträning men armtränings är så jobbigt och ont så jag hoppar det alldeles för ofta, fel fel fel :P

Puss och lycka till :D

Svar: Ja, det är ju så lätt att man undermedvetet tränar mycket av det man redan är stark på och undviker det man är svag på. Skärpning på oss båda :D
Puss!
Madeleine

Härlig start på denna lördag vännen! Vi får köra ett träningspass snart igen :-) Ha en fin dag och krama Jolie från mig :-)

KRAM

Svar: Jaa, tränar gärna med sig snart igen, så kul!
Ses snart :D

KRAM <3
Malin ☆

Föräldrafitness

Härlig start på helgen, kör hårt!

Svar: Underbar start på helgen!
Malin ☆

Tina från Östersund

Lycka till!
Jag gillar att träna biceps och triceps, men svagast är jag nog i rygg, axlar och mage..

Dagens träning får bli ett löppass på 6 km med planka som avslutning!

Svar: Hihi, då är vi ganska tvärtom :D Hoppas dagens träning var lyckad och härlig!
Malin ☆

Nena: Foto - DIY - Inredning

Jag är likadan som du.. Just därför är poledancen jättebra då den extremt effektivt stärker armar och core, och så är det så jäkla kul också :)

Svar: Härligt att du är på gång :D
Malin ☆

Samma här - det är ju roligast att träna det man är bäst på - tyvärr ;-) Men jag försöker också lägga in med armar och axlar i mina pass, det behövs, särskilt när man är mamma :-)

Kram!

Jag gillar att träna armar och axlar, fast jag är jättesvag just i axlarna. Och triceps. Gillar att träna ben och, men inte vader :) Hatar att träna mage :P


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »