Selångers Marknad

Vi har haft sådan tur med vädret denna sista semestervecka och energiförrådet är verkligen påfyllt. Så skoj för arrangörerna av marknaden också att vädret verkligen är på topp! Jag vågar inte säga hur stor marknaden är men den är riktigt stor med gata efter gata med knallar och stånd. Jolie & Nini-Kanini gjorde karusellpremiär idag tillsammans med papin och efter en tveksam start såg det riktigt skoj ut de sista varven. Vi köpte även en biljett till ponnyridningen eftersom hon tyckte det var så skoj att rida i Åre i våras men fröken i fråga totalvägrade hjälm på huvudet så någon ridning blev det inte idag. Kanske nästa år? Det blev förresten skrivbordet jag bloggade om imorse. Det kändes inte alls så litet när jag fick se det på riktigt så jag tror det kommer bli riktigt bra. Tyvärr var det beställningsvara men förhoppningsvis får jag det i slutet av nästa vecka. Visar er såklart när allt är på plats!

Jolie, Ninne (som hon själv kallar den) och papi åker karusell :)

Övertalning som ej lyckades pågår. Har jag sagt att hon heter Fröken Bestämd och Tjurmaja i andranamn?
Kommentarer

Härligt med påfylld energi!:) Kram

Svar: Ja, verkligen, nu är vi redo för vardagslivet igen :D Kram!
Malin ☆

Hihi, vad roligt med karusell åk! :) Stortjejen!

Hoppas ni hittade något fint på marknaden, vi gjorde ett besök där igår. Mycket rolig marknad även om vi sprang igenom och köpte dom saker vi behövde/var ute efter. Så mycket folk och trängsel, folk som nästan backar bak och är påväg att sätta sig i vagnen! ;)
Men det är ändå så mysig marknad!! :)

Hoppas ni njuter av helgen! :)
Kram till dig!

Svar: Åh, ja det var mycket folk igår med men ändå inte så farligt som jag minns det från förra året. För oss blev det inga marknadsfynd alls men lite godis fick följa med hem och även så mysigt att bara strosa runt där tycker jag :)

Hoppas ni får en härlig söndag!
KRAM
Malin ☆

Tack! =) Men va roligt, kikade in där. Va grym du är som lyckats starta upp något eget! =) kram

Nilla :).

Hon vet vad hon vill lilla Fröken ;)
Så du fick skrivbordet, det såg hur fint som helst ut. Men jysk i ett nötskal att allt nästan är en beställningsvara. Har man tagit sig dit och bestämt sig för en vara då vill man ju ha den med sig hem då inte vänta, ha ha.
Ha en sista underbar semesterdag <3.
Puss

Svar: Ja, men eller hur! Vill ju ha det nu med detsamma. Vänta nästan en vecka, vad är det för fasoner? Haha :D

MVH
Otålig AB
Malin ☆

[...] har precis kommit hem från Selångers marknad och till skillnad från ifjol så ville fröken i fråga i år ha på sig ridhjälmen och fick därför ta både ta ett och två [...]


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »